Neler Yeni

2 AYDA 200K GELİR Mİ ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
andresantos01
Beyler ortalama bir öğrenciyim,fıtratımda yok çalışmak,lise ortalamam da 75 76 falan sınavlara son 15 20 dk çalışan temeli iyi bir öğrenci oldum 3 4 gündür sıkı çalışmaya başladım 200k sıralama yapabilir miyim bu 2 aylık süreçte

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
200 k sıralama çalışmadan yapılır.temelin varsa zaten yata yata 80-100 k gelir.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
alan denemeleri yap 1er tane onların bi yerinde soruların konuları olur hangi konudan yanlış yaptığını görürsün
tek tek alan denemesi ile uğraşamam diyorsan genel deneme yap ama orda sorunun hangi konu olduğunu senin anlaman lazım
hangi konulara eksik olduğun bilgisini de verirsen veya şuan ne kadar net çıkardığın bilgilerini de verirsen ona göre yorum yaparım
istediğin 200k sadece tyt için mi yoksa genel mi

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
alan denemeleri yap 1er tane onların bi yerinde soruların konuları olur hangi konudan yanlış yaptığını görürsün
tek tek alan denemesi ile uğraşamam diyorsan genel deneme yap ama orda sorunun hangi konu olduğunu senin anlaman lazım
hangi konulara eksik olduğun bilgisini de verirsen veya şuan ne kadar net çıkardığın bilgilerini de verirsen ona göre yorum yaparım
istediğin 200k sadece tyt için mi yoksa genel mi
Neye kızgın atiyorsunuz hocam

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
200 k sıralama çalışmadan yapılır.temelin varsa zaten yata yata 80-100 k gelir.
3.seneme hazırlanıyorum
2.senemde 100k yaptım ve inan hiç yatmadım sen yatarak yapabiliyorsan helal olsun ne diyim
Neye kızgın atiyorsunuz hocam
12 saate gerek yok. saat hesabı yapmaya gerek yok. verimli olarak anlayarak 7-8 saatin altına düşmediği sürece yapılabilir önemli olan verim alabilmek eğer anlayabiliyorsa 4 saat bile yeterli

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
3.seneme hazırlanıyorum
2.senemde 100k yaptım ve inan hiç yatmadım sen yatarak yapabiliyorsan helal olsun ne diyim

12 saate gerek yok. saat hesabı yapmaya gerek yok. verimli olarak anlayarak 7-8 saatin altına düşmediği sürece yapılabilir
İlk yıl neredeyse kitap kapağı açmadan 68 k yaptım.İkinci yıl da son aylar çalışıp 25 k yaptım.Bu sene de mezun oluyorum.

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
3.seneme hazırlanıyorum

12 saate gerek yok. saat hesabı yapmaya gerek yok. verimli olarak anlayarak 7-8 saatin altına düşmediği sürece yapılabilir önemli olan verim alabilmek eğer anlayabiliyorsa 4 saat bile yeterli
Hocam oyle herkes verimli olamiyor kizgini kaldirin lutfen bosa kizgin atiyorsunuz

NemesisPlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
samed
Beyler ortalama bir öğrenciyim,fıtratımda yok çalışmak,lise ortalamam da 75 76 falan sınavlara son 15 20 dk çalışan temeli iyi bir öğrenci oldum 3 4 gündür sıkı çalışmaya başladım 200k sıralama yapabilir miyim bu 2 aylık süreçte
kankam eğer bu sene gireceksen diğer senlere göre daha şanslısın çünkü öğrenciler artık hemen hemen saldı gibi tabi hepsi değil ama şu süreçte baya bi rakip ortada yok kendi çevremde bile çok var eğer bunu değerlendirirsen çok şanslısın demektir. matematikte yeni nesil sorularda pratikliğe bak.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
İlk yıl neredeyse kitap kapağı açmadan 68 k yaptım.İkinci yıl da son aylar çalışıp 25 k yaptım.Bu sene de mezun oluyorum.
doğrudur alan neydi tm mf?
Hocam oyle herkes verimli olamiyor kizgini kaldirin lutfen bosa kizgin atiyorsunuz
ben yapması gerekeni söylüyorum arkadaş burda bir şey yapmaya çalışıyor kendine bi hedef belirlemiş eğer o hedefe ulaşmak istiyorsa bunları yapmak zorunda
kusura bakmayın kızgını kaldırmayacağım gelip “Çok zor gunde 12 saat çalışman lazım” diyerek hevesini kıracağıma olumlu yorum yapmayı doğru buluyorum ben sizin yorumunuzu yanlış bulduğum için kızgın atıyorum bu benim en doğal hakkım

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
doğrudur alan neydi tm mf?

ben yapması gerekeni söylüyorum arkadaş burda bir şey yapmaya çalışıyor kendine bi hedef belirlemiş eğer o hedefe ulaşmak istiyorsa bunları yapmak zorunda
kusura bakmayın kızgını kaldırmayacağım gelip “Çok zor gunde 12 saat çalışman lazım” diyerek hevesini kıracağıma olumlu yorum yapmayı doğru buluyorum ben sizin yorumunuzu yanlış bulduğum için kızgın atıyorum bu benim en doğal hakkım
Mf

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
andresantos01
Beyler sağ olun başladım sağlam mfyim bu arada umarım başarı gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,686