Neler Yeni

Son 3 ayda YKS Sayısal 298K Gelir mi ?

shacoo

80+
Merhabalar uzun bir aradan sonra yks gireceğim forumda eğitim alanında gezerken benimle aynı hedefi olan arkadaşlar vardı belki banada yardımcı olursunuz yaklaşık 3 gündür başladım yks çalışmaya 3 gündür 8-9 saat çalışıyorum benim hedef çok değil sayısalda 298 bin sıralama yapsam yeterli oluyor bu 3 ayda olur mu ? sayısalda 298 bin zor mudur yardımcı olabilirseniz sevinirim obp 85.3

@Kaan Lothbrok @Sheader @CesarVialpando @Harley Quinn❖ @Furkan Karagülle @Hesef @asertyu @malleo @Öğretmen @RevDeisDou_Fan @Hesef @DerratiX @aden @Asfalt Osman @fatihhhh @Kızgın Timsah @Hakan06 @Atalayq @shotpoter @Penguen @Klanta @Kloin @taylansimdi
Arkdaşlar benim durumda hedefte neredeyse arkadaşla aynı benim hedefimde sayısal 285 bin bende yeni çalışmaya başladım çalışmaya 10 saat felan çalışıyorum benim hedefte yapılabilir mi ? kalan sürede @Furkan Karagülle @Harley Quinn❖ @shotpoter @rdeM

Son düzenleme:

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,257
İsim
Taha Efe
Arkdaşlar benim durumda hedefte neredeyse arkadaşla aynı benim hedefimde sayısal 285 bin bende yeni çalışmaya başladım çalışmaya 10 saat felan çalışıyorum benim hedefte yapılabilir mi ? kalan sürede @Furkan Karagülle @Harley Quinn❖ @shotpoter
Ben olsam ilk başta 3-4 saat başlar, haftada 1 buna 1-2 saat eklerdim.
Kazanmada Çok calısma önemli ama Disiplin daha da önemli.
Sayısalda Gireceksen AYT Kısmında Fizik kimya cözeceksin buda Onları Güçlendirmen Gerektiği anlamına geliyor.
Bir Program defteri alıp bir Düzene sokarsan Inanıyorum başaracaksın!

Hedef bukadar benzeyince...
Bir Disiplin oluştur o seni başarıya ulaştırır.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkdaşlar benim durumda hedefte neredeyse arkadaşla aynı benim hedefimde sayısal 285 bin bende yeni çalışmaya başladım çalışmaya 10 saat felan çalışıyorum benim hedefte yapılabilir mi ? kalan sürede @Furkan Karagülle @Harley Quinn❖ @shotpoter @rdeM
Nasıl çalışıyorsunuz? Neye çalışıyorsunuz? Günde kaç soru çözüyorsunuz? Ne çözüyorsunuz? Netleriniz ne durumda?
Bunların cevabını verin ki bende size yardımcı olayım. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,161
Üyeler
171,881
Son üye
berat9864
Top Bottom