Arama sonuçları: *

• Users: jesia
  • Order by date
  1. J

Ryzen 5 9600x b850 anakart Darboğaz Sorunu

Sorun stok halde olmuyor yaptığın pbo dan sonra oluyorsa sorun ayarlardadır.
  2. J

Valorant /FPS/ Dusme Sorunu

eski bir 7500f kullanıcısı olarak aldığın fpsler çok yanlış bir yerlerde dikey eşitleme falan açık olması gerekiyor. Yada herhangi bir parçada arıza var.
  3. J

Valorant /FPS/ Dusme Sorunu

hocam dikey eşitleme g-sync tarzı bir şey açık olabilir mi geçen arkadaşımla benzer bir şey yaşadık bazen gözden kaçabiliyor.
  4. J

İŞLEMCİ ALDIM BİOS UPDATE GEREKLİMİ

2423 ten beri destekliyor gözüküyor.
  5. J

Sistem topladim tavsiyelerinizi beklıyorum

Muhtemelen her b650m 7500f e yeterli ama ilerde top seviyeye cikicam derseniz biraz daha iyi bir şey alabilirsiniz. B650m-r ile 7800x3d kullanılabiliyor. Forumdan öyle gördüm.
  6. J

Sistem topladim tavsiyelerinizi beklıyorum

Hocam 2k da x3d işlemcinin farkı çok olmaz özellikle de hikayeli oyunlarda. Eğer 1080 veya daha düşük çözünürlükte yuksek fps islemci oyunlari oynuyor iseniz x3d almak işinize yarayabilir.
  7. J

Yardım North Bayou F80 hk. sorum var.

yanlış hatırlamıyorsam 3 parça geliyor birisi masaya sabitleme aparatı bu aparatta kablo geçicek bir kısım yok diğer 2 kısımda kablo tutucu var masaya sabitledikten sonra delik vb varsa masaya tutturma aparatının yerinin yanından falan delikten aşşağıya verebilirsin ama öbür türlüsü yok. 1769941837
  8. J

Yardım North Bayou F80 hk. sorum var.

Kablo tutucuları bir yere kadar geliyor masaya sabitlemede kullanılan kısımda kablo için bir yer yok bir yerden sonra dümdüz delikten geçirmen gerekiyor.
  9. J

Yardım Turknet Paket Kaybı Sorunu (Yardım)

Biraz da cs2 non suçu olduğunu düşünüyorum ben. Kablonet kullaniyorum 1000 altyapı var wifi 6 modem ve kartım vardı paket loss bende yaşıyordum sıkıldım kabloyla çözerim sandim sorun devam rustta lol de herhangi bir oyunda böyle bir şey yaşamadim siteler de sorun yok diyor ama cs2 öyle demiyor.
  10. J

7800x3d için Anakart önerisi istiyorum.

1080p de fps oyununa oynuyorsaniz. Cs 2 de fps derdim olmasın diyorsanız gayet iyi bir sistem. Ama eğer hikaye oyunlarını 2k da oynayacam ben diyorsanız işlemciden kısıp daha iyi ekran kartına yönelmeniz gerekiyor. Bende 9800x3d 4060ti ikilisini sadece 1080p de cs2 gibi oyunlarda kullaniyorum...
  11. J

9070xt Red Devil alınır mı 23.000 TL'YE?

Bunlar bütçe meselesi gerçekten 9070xt 23k olunca tabii ki alsin 33k gerçek fiyatı. Diğer bir arkadaşı da 4070 satıyormuş fiyatindan dolayı öyle bir yorum yapılmış. Herkes 9070xt alsin bence.
  12. J

9070xt Red Devil alınır mı 23.000 TL'YE?

Hoca adam fiyatından dolayı 4070 i al demiş 9070xt yerine 4070 al dememiş kitap okumayı artıralım.
  13. J

Wraithesports.com rezilliği , THH kararına uyulmaması

İlk sistemi dizdigimde çok bütce kalmamıştı r1 mouse almistim idarelik 1 ay sonra tus gıcırtı sesi yapmaya basladi. olabilir. garantiye gönderdim ultra performans teknik ekip bilmem ne ayari yapıp sorunu nispeten çözüp geri gönderdi. Artık mousenin yanindaki tuslar mouse 4 ve 5 olmasi lazım...
  14. J

İntel ultra 7 - 265K sizce iyi midir

Hocam amd nin en iyi oyun işlemcisi denen işlemciyi 2000 liralık hava sogutmayla soğutuyorum. Giriş seviyesi b650m ile kullanabiliyorum.(sadece 1080p oyun) muhtemelen intel daha cok ısınır.
  15. J

Sallanmayan masa önerisi

Boya gore fiyat artiyordur muhtemelen. Bütçeye ve zevke göre artık hayırli olsun
  16. J

Sallanmayan masa önerisi

https://arpelia.com/urun/arpelia-calisma-masasi-120x60x73-cm-dikdortgen-ayakli/?_gl=1*1dprbno*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQiA4eHLBhCzARIsAJ2NZoJr8c_z5gK4CJBQFcg_3_BZ8tJ3DFqDGcwUtO1b3VT2qEGxdy2whiwaAr9qEALw_wcB&gbraid=0AAAAA-LzAr1MCvH9cdNglo8U7uDxmaJbw iyi diye duymustum kullanmadım ama.
  17. J

Sallanmayan masa önerisi

2 tane internet 1 tane spotcudan aldığım masaların hepsi sallanıyor malesef bu fiyata bulmak bence zor en iyisi gidip yaptırmak kaliteli bir şey anca öyle oluyor.
  18. J

Yardım PC İÇİN wifi adaptör önerisine ihtiyaçım var

Hocam kullaniyorum memnunum cs2 hariç onda jitter problemi oluyor ama kalan her oyunda ve günlük kullanımda sorunsuz.
  19. J

Yardım 9700x için anakart tavsiyesi

kasa atx gözüküyor https://www.idefix.com/gigabyte-b650-eagle-ax-amd-b650-soket-am5-ddr5-7600mhz-oc-wi-fi-6e-atx-anakart-p-7334171?vendorId=2391&ref=akakce&v=1.2.2 düşünülebilir
  20. J

🔥İndirim TP-Link Archer TX55E Wi-Fi 6 & Bluetooth 5.2 PCIe Adaptör 1600₺

Yaklaşık 1 yıldır kullaniyorum wifi 6 modem ile 1.5 2 ye yakin oda var desem yeridir mesafe olarak full çekiyor kopma olmuyor lol tr falan 2 3 ms oynuyorum dalgalanma falan sorunum yok. Geçenlerde interneti test etmek amacıyla yayın da açtım problem yaşatmadı. Ben wifi li anakartin rezalet wifi...
Geri