Hocam işin komiği fark edemezsin zaten sağında solunda yırtık var mı diye incelerken qr ı gördüm dur bi bakalım diyince fark ettim yoksa adamları zengin...
%20 fark var hocam 10k civarı bütçede %20 için replika almaya gerek yok bence. Haklısınız ama bir anda hoşuma gittiği için aldım yoksa kendi sitesi dururken...
iade et koraysporun ilk çakma ürün vakası değil adamın biri aldığı ayakkabıyı boynere götürüp standdakiyle karsilastiriyordu replika oldugu cok belli oluyodu
çok fazla internetten alışveriş yapan biri değilim hoşuma gitmişti çok kurcalamadan baktım ai falan orjianl satıcı deyince almıştım ama imkanı yok iade...
Az önce elime geçen trendyol üzerinden korayspor satıcılı tnf mont fake olmama ihtimali olduğunu düşünmüyorum. A++ bir replika gerçekten bakarak anlamak çok...
Atk rs7 Air alın stoklar yenileniyor arada ama çabuk bitiyor sürekli bakmanız lazım istediğiniz renk için ben turuncu olanı aldım 2-3 ay önce çok memnunum...
Renk problem değil yeşil gayet güzel görünüyor bence. Bunun bana diğerlerine nazaran artı özelliği var mı? Titan75 in tasarımı da hoşuma gitti o yüzden...
https://wraithesports.com/products/atk-rs7-air-klavye-manyetik-switch-he
Eğer rengini sorun etmezsen bu fiyat bandında alabileceğin en mantıklı ürün olur...