Arama sonuçları: *

1. KaraKedi

HP-victus-16-d1048nt laptop için RAM önerisi arıyorum

Laptopum için doğru RAM'i seçmeye çalışıyorum yardım eder misiniz ? HP benim kasayı açmama bir şey der mi onu da bilmiyorum bilgisi olan onu da yazabilir mi ? Laptop...
  2. KaraKedi

Oyunuma giremeden laptop kapanıyor

Daha yeni açtığım halde bile kapanabiliyor laptop. Fazla ısınmayı bırakın stabil seviyeye bile daha gelmeden kapanıyor laptop. 1614502669 Anladım.
  3. KaraKedi

Batarya takacağım o konuda sorununuz olmasın elektriği fazlaca gidip gelen bir yerde değilim. Kablo kontrolünü kendim yapabilir miyim ? Nasıl yapacağım ?
  4. KaraKedi

Anakartım değiştirildi ve bataryaya sahip değilim hep şarjda kullanıyorum. 1614502430 Doğru diyorsun ama USB takdığımda yine kapanmaya başladı oyunumu o şekilde oynayamam.Ve USB takmadığımda da atılmaya başladım iyicene sinir olmuştum.
  5. KaraKedi

Valorant ve Minecraft oyunlarına sahibim ikisinde de oyuna giremeden laptop kendisini kapatıyor. Edindiğim bilgiler, videolar üzerinden sadece bir maçın yarısına kadar gelmeyi başarabildim daha sonrasında laptopum kendisini kapatıyor. Herşeyim güncel bir sorun yok Kaspersky antivirüs programı...
  6. KaraKedi

Valorant'a ve Minecraft'a girerken PC kapanıyor

Onu nereden değişebilirim biliyor musunuz ? 1614418053 Anakart değişti kasasını açamam 6 ay garantisi için.
  7. KaraKedi

Şuana kadar sorun yok ama 10 dk bişi yapmadığımda neden kendini kapatıyor hemde hiçbir şey demeden direk. Uykuya alması gerekmez mi
  8. KaraKedi

Bir tane ölüm maçı oynayabildim sorun yok hatta maçın yarısında geri taktım USBleri. Pekiya hep böyle mi yapmalıyım kapatırken bütün takılı aletleri çıkarmak falan ? Ve ayrıca benim laptop kendi kendini de bi süre sonra kapatıyor zannediyorum 10 dk bişi yapılmassa kapatıyor
  9. KaraKedi

Aklıma yattı 10 dkya sonucu yazıyorum. 1614414334 @TALHA MURAT dediklerini yaptım şuan oyundayım pekiya USB hiç mi takmamalıyım.
  10. KaraKedi

Yeni açıyorum daha stabil seviye 70lere dahi çıkamaz 😸 1614413647 Hayır ama yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum. 1614413740 Ram 2×8 16 GB olarak yükselttim laptop markam Lenovo modelim de 80Q700L7TX
  11. KaraKedi

Valorant ve Minecraft oyununu açarken oluyor (başka oyunum olmadığı için deniyemedim). Oyuna giremeden laptopum kapanıyor bir kaç video izleyerek ilerlettim artık oyuna girebiliyorum ama en fazla markete tıkladığımda gene kapanıyor laptop. Neden böyle bi sorun var bilmiyorum ama kafayı...
  12. KaraKedi

9000-11000 TL arası laptop

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-dell-g515-6b750w165c-i7-10750h-16-gb-512-gb-ssd-rtx2060-15-6-full-hd-notebook-fiyati,802007462.html 1k fark ile bu biraz tuzlu. (Windows 10 Home içerir özelliklere epey'den bakabilirsin)...
  13. KaraKedi

Minecraft P.E online nasıl oynanır ?

Önemli değil zaten aynı internette değilim uzaktan girmek istiyorum. 1611127203 Maalesef crack.
  14. KaraKedi

Demek istediğini anlamadım 1611127030 Maalesef internetlerimiz aynı değil karantina dönemindeyiz die yanyana gelemiyoruz.
  15. KaraKedi

Arkadaşlar ile beraber evde otururken sıkıldık (6 kişiyiz) beraber Minecraft oynamak istedik. Nasıl beraber oynuyabiliriz bulamadık anlatabilecek biri var mı acaba ? P.E ve mobil kullanıyoruz PC kullan falan gibi şeyler yazmayın lütfen. Arkadaşlar ile aynı internette değiliz. Teşekkür ederim.
  16. KaraKedi

8000 TL oyun için laptop önerisi

FPS oyunları oynuyorsun sana 60 hz ekran tavsiye etmiyorum ama zaten onlara arda giriyorum çok ta önemli değil dersen olur. SSD her türlü HDD ye göre iyidir o oyunların hepsini depolayabilirsin.
  17. KaraKedi

F/P laptop tavsiyeleri

Bu konuyu sadece indirime giren (veya fiyatı iyi derecede olan) oyun, mühendislik, iş-ofis alanları ile alâkalı olan laptopların paylaşılması için açtım. Lütfen güzel laptopları hatta bulabilirseniz videosu ile beraber paylaşalım böylece laptop arayan arkadaşlar kolayca yararlanabilirler. Not...
Top Bottom