Neler Yeni

Valorant'a ve Minecraft'a girerken PC kapanıyor

KaraKedi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Can
Valorant ve Minecraft oyununu açarken oluyor (başka oyunum olmadığı için deniyemedim). Oyuna giremeden laptopum kapanıyor bir kaç video izleyerek ilerlettim artık oyuna girebiliyorum ama en fazla markete tıkladığımda gene kapanıyor laptop. Neden böyle bi sorun var bilmiyorum ama kafayı yersiniz.
Herkese teşekkür ederim.

TALHA MURAT

80+ Silver
Valorant ve Minecraft oyununu açarken oluyor (başka oyunum olmadığı için deniyemedim). Oyuna giremeden laptopum kapanıyor bir kaç video izleyerek ilerlettim artık oyuna girebiliyorum ama en fazla markete tıkladığımda gene kapanıyor laptop. Neden böyle bi sorun var bilmiyorum ama kafayı yersiniz.
Herkese teşekkür ederim.
termal macun yenilendimi ?

TALHA MURAT

80+ Silver
sıcaklıktan doalyı olabilir powersuply den olma olasılığıda var hangi marka ne zaman aldınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış bilmiyorsam fazla ısınmadan da kapanabiliyor, oyun içi sıcaklık değerleri ne kadar ?
oyuna girer girmez kapanıyormuş nasıl baksın.

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
sıcaklıktan doalyı olabilir powersuply den olma olasılığıda var hangi marka ne zaman aldınız ?

oyuna girer girmez kapanıyormuş nasıl baksın.
Laptop diyor.

TALHA MURAT

80+ Silver
ozaman tek sorun ram veya ısıdan dır.

Herkese teşekkür ederim.
laptop markası nedir modelinide söyleyin.

KaraKedi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış bilmiyorsam fazla ısınmadan da kapanabiliyor, oyun içi sıcaklık değerleriniz ne ?
Yeni açıyorum daha stabil seviye 70lere dahi çıkamaz 😸

termal macun yenilendimi ?
Hayır ama yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum.

ozaman tek sorun ram veya ısıdan dır.

laptop markası nedir modelinide söyleyin.
Ram 2×8 16 GB olarak yükselttim laptop markam Lenovo modelim de 80Q700L7TX

TALHA MURAT

80+ Silver
Yeni açıyorum daha stabil seviye 70lere dahi çıkamaz 😸

Hayır ama yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum.
usb falan takılımı onları çıkar cihaz şarjda olacak şekilde bilgisayarı komple kendin aç sonra kapat fişten çek 5 sn bekle tekrar tak başlat bilgisayarı tekrar oyuna gir ama usb de takılan bişi olmucak.

KaraKedi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
usb falan takılımı onları çıkar cihaz şarjda olacak şekilde bilgisayarı komple kendin aç sonra kapat fişten çek 5 sn bekle tekrar tak başlat bilgisayarı tekrar oyuna gir ama usb de takılan bişi olmucak.
Aklıma yattı 10 dkya sonucu yazıyorum.

@TALHA MURAT dediklerini yaptım şuan oyundayım pekiya USB hiç mi takmamalıyım.

Son düzenleme:

KaraKedi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Can
sorun oldumu şuana kadar ?
Bir tane ölüm maçı oynayabildim sorun yok hatta maçın yarısında geri taktım USBleri. Pekiya hep böyle mi yapmalıyım kapatırken bütün takılı aletleri çıkarmak falan ? Ve ayrıca benim laptop kendi kendini de bi süre sonra kapatıyor zannediyorum 10 dk bişi yapılmassa kapatıyor

TALHA MURAT

80+ Silver
Bir tane ölüm maçı oynayabildim sorun yok hatta maçın yarısında geri taktım USBleri. Pekiya hep böyle mi yapmalıyım kapatırken bütün takılı aletleri çıkarmak falan ? Ve ayrıca benim laptop kendi kendini de bi süre sonra kapatıyor zannediyorum 10 dk bişi yapılmassa kapatıyor
usbyi tak şimdi dene.

Top Bottom