Arama sonuçları: *

1. O

Toplama Oyuncu PC Tavsiyesi

5500 TL bütçem var. Genellikle Forza Horizon 4, Valorant, Fortnite, PUBG, R6 oynayacağım. En F/P sistem önerilerinizi bekliyorum.
  2. O

Kedim bana saldırıyor

20 gündür köydeyim kedimde babamla birlikte evde bugün kedimle buluştum ama bana ve anneme saldırıyor aynı yabancılara saldırdığı gibi fakat babama hiçbirşey yapmıyor bunun sebebi ne sizce yardımcı olur musunuz?
  3. O

STEAM İNDİRİMLERİNİ KİMLER BEKLIYOR

İnşallah olur. İşe girip para biriktirip almak istiyorum hiç iş yok pandemiden dolayı. Zaten 15 yaşındayım iş bulmamı daha da zorlaştırıyor yaşım.
  4. O

STEAM İNDİRİMLERİNİ KİMLER BEKLIYOR

Herkesin iyi pc'si var hangi oyunları alacağı derdine bakıyor :( benimde 10 yıllık bilgisayarım var, derdimde mavi ekran almamak.
  5. O

Kulaklık Önerileriniz

Amazondaki Prime Day kampanyasından silikonlu kulak içi kulaklık bakıyorum önerilerinize açığım Bütçem ortalama 60 TL
  6. O

Hangi Kulaklığı Önerirsiniz?

Airpods'umun şarj kutusu bozuldu. Yakında köye gideceğim idarelik bir kulaklık arıyorum Amazon'da bu iki kulaklığı buldum biri indirimde hangisini tercih edeyim sizce...
  7. O

Windows 11 Sızdırılan İndirme Linki (GoFile)

Bilgisayarlar için öyle değil
  8. O

Bu sisteme Windows 10 kurulur mu

Elimde eski bir laptop var. Windows 10 kurmak istiyorum ama donma, kasma yapmasını istemiyorum. Film açması, Discord'da sıkıntı çıkarmaması, arka palnda Spotify'ı açması, VS Code falan çalıştırması benim için yeterli olur. Özellikleri şöyle: İntel Core2 Duo P7350 Nvidia GeForce 9400M 4GB DDR2...
  9. O

torrent çekilmez bir çile
  10. O

İndirmek isteyen indirebilir. Bu kadar üstünde durmanızın sebebi ne?
  11. O

Linklerin çoğu deaktif olmuştu 1623836362 Burdan bakabilirsin
  12. O

Dün sızdırılan Windows 11'in ISO dosyasını buldum. Dosyayı ben hazırladım, bu yüzden önerim kullanmadığınız bir flash diske ISO dosyasını atıp sanal bilgisayara Windows 11'i kurmanız. LİNK: https://gofile.io/d/QV6dde 1623835917 Dosyayı ben hazırlamadım yanlış yazmışım kusura bakmayın.
  13. O

120GB SSD Tavsiyesi.

o zaman 300MB/s hız almam gerekmez miydi? ben 230MB/s hız alıyordum.
  14. O

120GB SSD Tavsiyesi.

Ağlamak istiyorum... 1622306017 Patriot Burst ile aralarında pek bir fiyat farkı yok. Hangisini önerirsiniz?
  15. O

120GB SSD Tavsiyesi.

ASUS P7H55-M LX
  16. O

120GB SSD Tavsiyesi.

Anakartım SATA III destekli SATA II potu yok. Son zamanlarda forumlarda Patriot Burst'ta sıkıntı yaşadığını söyleyenler var.
  17. O

120GB SSD Tavsiyesi.

2 gün önce 120GB Patriot Burst SSD'den 200-250mb hızında okuma yazma aldığım için iade ettim. Sağlam, sıkıntı çıkarmayacak 120GB SSD önerilerinize açığım, bütçem en fazla 220tl (Patriot Burst'u önermeyin kullandım ve iade ettim dediğim gibi)
  18. O

SSD'den herşeyi silme

o bölümler silinmezse ne olur yani bu şekilde iade etsem içinde önemli bilgilerim yoktu
  19. O

SSD'den herşeyi silme

yaptım bile :( 1622116608 ne yapmalıyım şimdi SSD'yi mahvetmedim umarım
Top Bottom