SSD'den herşeyi silme

Reaksiyon skoru
16
Yeni bir SSD aldım fakat okuma-yazma hızı aşırı düşük çıktı bende iade edeceğim. İçindeki bütün her şeyi nasıl silebilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç bilen yok mu?

SSD üstünde Windows ws Kurulu ise Yeni Bir Format CD'si ( Veya USB'si)yap Format Atarmış Gibi Gir Biçimlendirme Kısmında Hepsini Biçimlendir.Sonra Windows Kurmadan çık. Benim Fikrim Budur.

i
Yeni bir SSD aldım fakat okuma-yazma hızı aşırı düşük çıktı bende iade edeceğim. İçindeki bütün her şeyi nasıl silebilirim?

hiç bilen yok mu?
içinde windows kurulumu

kurulu

öyle yapıyorum teşekkür ederim
içinde windows varsa yapamazsın.

kurulu

öyle yapıyorum teşekkür ederim
windows kurulum usbsi oluştur, format atar gibi sistemi başlat oradan sil. yoksa efi ve kurtarma bölümleri silinmez.

içinde windows varsa yapamazsın.

windows kurulum usbsi oluştur, format atar gibi sistemi başlat oradan sil. yoksa efi ve kurtarma bölümleri silinmez.
yaptım bile :(

ne yapmalıyım şimdi SSD'yi mahvetmedim umarım

yaptım bile :(

ne yapmalıyım şimdi SSD'yi mahvetmedim umarım
problem olmaz. yine windows 10 kurulum usbsi oluşturup format atar gibi bilgisayarı çalıştırıp o diske ait efi ve kurtarma bölümlerini silebilirsin. sadece o bölümler kalır, ssdye zarar vermezsin.

problem olmaz. yine windows 10 kurulum usbsi oluşturup format atar gibi bilgisayarı çalıştırıp o diske ait efi ve kurtarma bölümlerini silebilirsin. sadece o bölümler kalır, ssdye zarar vermezsin.
o bölümler silinmezse ne olur yani bu şekilde iade etsem içinde önemli bilgilerim yoktu

Geri