Arama sonuçları: *

1. T

sistem yeterli olur mu?

Çok oyun oynanam cs valorant ve yine de yeni oyunlara merakım vardır. bişeyi bir kere almak istiyorum o yüzden sizlere danışmak istedim. https://www.gencergaming.com/genc-eco bu sistem işlemci 5600 yaptığımda gayet yeterli olur diye düşünüyorum. gpu tarafında 3060 12gb veya 4060 8gb veya 7600...
  2. T

HOPARLÖR CIZIRTI SORUNU

Merhaba arkadaşlar Acer aspire a315-42g w11 yüklü bir laptopum var. Video izlemeye başladıktan biraz sonra hoparlörden cızırtı geliyor sonra kulaklığa geçeyim diyorum takıyorum aynı cızırtı kulaklıkta da geliyor sonra bluetooth kulaklık takınca anca sağlıklı kullanıyorum. Bu sorunum sebebi ne...
  3. T

7000 TL Ekran kartı tavsiyesi

fiyat tahminin var mı dostum zaten ben pc toplucam ethereum işin bahanesi sadece 1-2 ay bile gelir yaratırım kendime
  4. T

kripto para bitmez kral o biterse başkasına yönelirim
  5. T

arkadaşlar merhaba ethereum üretimi için ekran kartı araştırıyorum lakin stok yok bana önerebileceğiniz bir ekran kartı var mı 7 bin lira kadar bütçe var toplam sistem için lakin 4gb istemiyorum. Bu konu hakkında tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var hem normal bir sistemim olsun hem...
  6. T

MAVİ EKRAN HATASI acil yardım lazım

olmuyor dosya boş gözüküyor dosyayı eklemiyor buraya
  7. T

dün bu saatlerde canlı ders izlerken oldu ve kapanıp açıldı sonra tekrar girdim derse yine oldu. Sonrasında oyuna girdim herhangi bir şey olmadı. Bugün yine derse girdim bu sefer 1 defa oldu. Bu dosyayı açma yetkiniz yok diyor izin almak için dosya sahibini görün diyor
  8. T

dosyayı paylaşma izni yok diyor 1610732247 tamam yaparım ama bu hata bana oyunlarda hiç vermiyor canlı ders izlerken oldu
  9. T

THREAD STUCK IN DEVICE DRIVER hatası yazıyor. En son her şeyi güncellemiştim bios. uptade ve ekran kartı. Dün canlı dersteyken oldu ve ekran dondu sonra bu hayatı verdi. Derslerim ve sınavlarım var olası bir hatada benim için kötü olur lütfen yardımcı olun acil biraz. teşekkür ederim işlemçi...
Geri