7000 TL Ekran kartı tavsiyesi

thewadee

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
7000
arkadaşlar merhaba ethereum üretimi için ekran kartı araştırıyorum lakin stok yok bana önerebileceğiniz bir ekran kartı var mı 7 bin lira kadar bütçe var toplam sistem için lakin 4gb istemiyorum. Bu konu hakkında tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var hem normal bir sistemim olsun hem de ek gelir olarak istiyorum.

arkadaşlar merhaba ethereum üretimi için ekran kartı araştırıyorum lakin stok yok bana önerebileceğiniz bir ekran kartı var mı 7 bin lira kadar bütçe var toplam sistem için lakin 4gb istemiyorum. Bu konu hakkında tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var hem normal bir sistemim olsun hem de ek gelir olarak istiyorum.
etheryum ateşi sönücek çok az kaldı bence siz sistemi toplayana kadar ortada etheryum kalmaz

Rtx 3060 çıkacak tahminim fiyatın 4 şerde olacağı 12 GB lık bir kart işini fazlasıyla görür
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

etheryum ateşi sönücek çok az kaldı bence siz sistemi toplayana kadar ortada etheryum kalmaz
Boşuna beklemeyin bu pc almak isteyenlerin bekleyişi ama çok zor bu saatten sonra uzun süre böyle gider

Rtx 3060 çıkacak tahminim fiyatın 4 şerde olacağı 12 GB lık bir kart işini fazlasıyla görür

Boşuna beklemeyin bu pc almak isteyenlerin bekleyişi ama çok zor bu saatten sonra uzun süre böyle gider
1 2 aya biticek sonra görüşürüz

kripto para bitmez kral o biterse başkasına yönelirim
kripto para yatırım değildir sonra üzülürsünüz ben size yardımcı olmayacağım yüseltin konuyu başkaları yardımcı olsun

fiyat tahminin var mı
1 2 aya biticek sonra görüşürüz
dostum zaten ben pc toplucam ethereum işin bahanesi sadece 1-2 ay bile gelir yaratırım kendime

tek ekrankartıyla nereye kadar kazıcaksınız bilmiyorum elektirik faturasını zor çıkartır

? Nasıl bu kadar eminsin?
ne zamana kadar sürücek 1 ay 2 ay bilemedin 3 ay fazlası yok

Ya yok bunlr PC alamayanların kendini avutma şekli bende PC alacağım ama kusura bakmayın bu işler biraz zor biter gerçekler acıtır ne kadar laf etmenizde boşuna

Stok yok. İkinci elde 2070S-2080-2080S kovalayabilirsin. ETH kazım performansı konusunda pek bilgim yok.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,592
Üyeler
193,443
Son üye
kayix
Geri