Arama sonuçları: *

• Users: SomZ
  • Order by date
  1. S

Kabşo Bağlı Değil Hatası

Selamun Aleyküm. 2. Gün önceye kadar oc sağlam çalışıyordu. Format atıyım dedim. Bir şeylere bastım boot et falan. Sonra kablo bağlı değil hatası verdi. Anakartta bios ışığı yanmıyor. Yeni ekran kartı aldım gene olmadı. İnternetteki zibilyon tane şeyi 10 ar setten milyar kere denedim...
  2. S

Ekran Kartı Stok Sorunları

Merhaba arkadaşlar. 3000 bin lira param var. Acaba 2. el Gtx-1060 alayım mı? Veya stokları beklesem bu fiyata denk veya daha iyi bir kart alabilir miyim?
  3. S

Boostrap tema kullanma.

Ben Boostrap tema aldım. Wordpresse nasıl geçiririm. CSS Java gibi kodlar var.
  4. S

4. Evre Mide Kanseri Umut var mı?

Sağol kardeşim. Ben internette kötü diye okudum. Zamanınınız varsa açabilir misiniz?
  5. S

Çok teşekkürler. Ben halledicem. 1617388018
  6. S

Pardon kafam o kadar allak bullak ki aklıma bile gelmedi. Siz hallettiniz sanırım. 1617387101 Evet. 1617387111 Teşekkürler dostum.
  7. S

Bu biyopsi sonucu galiba. Ne olduğunu bilmiyorum doktora soramadık yoktu. Aranızda anlayan varsa bakabilir mi?
  8. S

Windows logosuna tıklayınca açılmıyor?

Beklemiyordum ama düzeldi. Çok teşekkürler format atmayı bile düşünüyordum.
  9. S

Windows logosuna tıklayınca açılmıyor?

Arkadaşlar windows kısmına tıkladığımda bu şekilde arama yeri kayboluyor. Ama pc ilk açıldığında ilk açıldığında böyle olmuyor.
  10. S

Windows kurulumunda diski en iyi şekilde biçimlendirme.

Arkadaşlar windows kurulumunda disk ayırma var. En iyi nasıl ayrılır?
  11. S

Low Level format sonrası bad sector kalmadı.

E sağolun. İçim rahat etti. Sağlık değerim iyi mi? Ayrıca donanımsal bozuksa sentinelde gözükürmüş. Endişelenmeme gerek var mı?
  12. S

Mantıksallar düzelir diye biliyorum.
  13. S

G Gerçekten mi? Ama taramada kırmızı kutucuklar çıktı. Şu anda yok.
  14. S

Arkadaşlar merhaba. Ben bilgisayarıma 3 adet zayıf sektör sonucu low level format attım. Diskim Western Digital 7200 rpm 5 ay olmadı. Ayrıca hdd sentinel proda sonuç bu şekilde. Acaba mantıksal zayıf sektörler miydi? Yani beni şimdi servise vermem gerek yok mu? Hafıza kaybıda yaşamadım.
Top Bottom