Pardon kafam o kadar allak bullak ki aklıma bile gelmedi. Siz hallettiniz sanırım.Kişisel bilgileriniz açıkta duruyor.
Sansürleyin isterseniz.
Evet.Ayy dedeniz sanırım çok geçmiş olsun umut var mı bilmiyorum ama inşallah iyileşir![]()
Teşekkürler dostum.Pardon kafam o kadar allak bullak ki aklıma bile gelmedi. Siz hallettiniz sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet.
Ben kişisel bilgileriniz çalınmasın diye sildim eklediğiniz medyayı.Pardon kafam o kadar allak bullak ki aklıma bile gelmedi. Siz hallettiniz sanırım.
Ben kişisel bilgileriniz çalınmasın diye sildim eklediğiniz medyayı.
Siz sansürleyip geri eklersiniz isterseniz
Çok teşekkürler. Ben halledicem.Ben kişisel bilgileriniz çalınmasın diye sildim eklediğiniz medyayı.
Siz sansürleyip geri eklersiniz isterseniz.
Bu biyopsi sonucu galiba. Ne olduğunu bilmiyorum doktora soramadık yoktu. Aranızda anlayan varsa bakabilir mi?
Bu biyopsi sonucu galiba. Ne olduğunu bilmiyorum doktora soramadık yoktu. Aranızda anlayan varsa bakabilir mi?
Geçmiş olsun PD-L1 negatif çıkması iyi bir şey meme kanseri haricinde tedavi için daha olumluBu biyopsi sonucu galiba. Ne olduğunu bilmiyorum doktora soramadık yoktu. Aranızda anlayan varsa bakabilir mi?
Sağol kardeşim. Ben internette kötü diye okudum. Zamanınınız varsa açabilir misiniz?Geçmiş olsun PD-L1 negatif çıkması iyi bir şey meme kanseri haricinde tedavi için daha olumlu
PD-L1 aslında bağışıklık sistemini baskılayan bir molekül olarak geçiyor peki ne yapıyor T hücrelerinin aktif olmasını engeller ve tümör ün daha fazla yol almasına ilerlemesine neden olur ama bu meme kanseri için geçerli olmuyor onda ters etki yapıyor ayrıca bu PD-L1 zamanla tutumunu değiştirebilir şuan negatif ise bir süre sonra pozitif olabilir. Hastayı telaşlandırmadan ve üzmeden doktorunuzun dediklerini yapmaya çalışın.Sağol kardeşim. Ben internette kötü diye okudum. Zamanınınız varsa açabilir misiniz?