Arama sonuçları: *

1. Emrehan594

Yardım işlemcim sürekli ısınıyor

sanırım haklısın iyi bir hava soğutma siparişi vermeye karar verdim
  2. Emrehan594

ya kimileri ileride overclock da yeterli olmaz demiş de o yüzden biraz arada kaldım onun dışında gerçekten fp bir ürün evet
  3. Emrehan594

evet ben bu videoya göre karar vermiştim zaten ikisi arasında kaldım sonra senin dediğin 17. dk da yükselmiş benimki 27. dk da ama son sıcaklıklar aynı o yüzden bunun siparişini vermiştim şimdi hatırladım videoyu görünce dostum
  4. Emrehan594

hocam 510 lira civarına bir sıvı soğutma sipariş verdim şimdi öneri üzerine iptal etmeli miyim sence
  5. Emrehan594

https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/xigmatek-pti-g3606-termal-macun-surme-aparati-termal-gres-P459066476 hocam bunu sipariş ettim bu da kaliteli imiş araştırmalarıma göre 1611504747...
  6. Emrehan594

hocam dediğin rehbere göre yaptım ama her denememde bilgisayarım kapandı direk bıraktım bende sanırım soğutucu almaktan başka çarem yok
  7. Emrehan594

konu açtığımız kısımda ön ek yeri var hemen biraz önünde
  8. Emrehan594

çok teşekkürler bi göz atayım
  9. Emrehan594

bu ikinci tavsie rgb li olduğu için biraz daha kafama yattı
  10. Emrehan594

rgb destekli bir sıvı soğutma önerin varmı hocam o fiyatlarda ?
  11. Emrehan594

merhaba hocam link atma şansınız var mı acaba?
  12. Emrehan594

:) biraz yeniyim bende az evvel fark etmiştim alıntı yapmadığını kusura bakmayın bütçem 500 civarı falan
  13. Emrehan594

ne önerirsiniz hocam
  14. Emrehan594

ne önerirsiniz fan olarak ?
  15. Emrehan594

https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/darkflash-icy-120-butun-soketlere-uyumlu-sivi-sogutma-P370107827 bu fanı ve https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/xigmatek-pti-g3606-termal-macun-surme-aparati-termal-gres-P459066476 bu macunu sipariş verdim
  16. Emrehan594

hutıxı HT-GY260 termal macunu sürdüm. evet ısınıyor ama bu kadar ısınması normal mı bios ayarlarına girince bile direk yükselmeye başlıyor
  17. Emrehan594

merhaba değiştirmeden önce de aynı şekilde çalışıyordu yüksek sıcaklıklara çıkıyor oyun oynarken normal değil yani
  18. Emrehan594

Arkadaşlar merhaba işemcim ryzen 5 3600 daha sistemi toplayalı bir hafta oldu ama oyun oynayamıyorum çünkü işlemcim sürekli ısınıyor stok fan çok yeterli değil biliyorum ama benimki çok farklı yani dururken 48-58 de çalışıyor bazen yükseliyor 60 lara oyuna gireyim hızla yükseliyor ve stabil...
  19. Emrehan594

AOC C27G1 Curved mi yoksa MSI Optix MAG271CVAPI 27” mi ?

teşekkür ederim hocam sağolun
  20. Emrehan594

AOC C27G1 Curved mi yoksa MSI Optix MAG271CVAPI 27” mi ?

1)herkeze merhabalar bugün kendime yeni bir kasa siparişi verdim ama monitör konusunda AOC C27G1 Curved ve MSI Optix MAG271CVAPI 27” arasında karar veremedim nedeni ile beraber yardımcı olur musunuz? karar verip acil siparişini vermem gerekiyor, 2) birde bu atx olayı nedir bir sorun teşkil eder...
Geri