Emrehan594
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam bütçeniz nedir?
Bir de şuna basarak cevap verirseniz sevinirim bildirim gelmiyor yoksa.
Alıntıyı görüntüle
Tam bütçeniz nedir?
Bir de şuna basarak cevap verirseniz sevinirim bildirim gelmiyor yoksa.
Alıntıyı görüntüle
Bütçeniz nedir?ne önerirsiniz hocam
@cfrankoBütçeniz nedir?
@epica59 @Mert Özkaya
Ben bunu öneririm.
![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten Alışverişin Doğru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
merhaba hocam link atma şansınız var mı acaba?Fan vidalarını tekrar sıkıp test edin ondan sonrada voltaj sabitleyin kandes'in bu konuda çok detaylı bir rehberi var ona bakmanızı tavsiye ederim. Benim voltaj önerimse 3.8 ghz 1.1v güzel ayardır bu ayarda kasanızın hava sülkilasyonuda iyiyse 65-70 derecelerde gezer yani fana gerek yok tabii her işlemcinin overclock potansiyeli aynı değil yemezse biraz daha voltaj verebilirsiniz
Bu bütçeye sıvı soğutm sığar gibi.Bütçeniz nedir?
@epica59 @Mert Özkaya
Ben bunu öneririm.
![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten Alışverişin Doğru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Bunların sorunu vardı sanırsam ya.Bu bütçeye sıvı soğutm sığar gibi.
100tl daha katarsa.![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Haklısınız bu fiyata daha iyi performans veren kule tipi soğutma vardır.Bunların sorunu vardı sanırsam ya.
120MM olmaz be.
Daha iyi performans veren Hava Soğutmalar var.
Bunların sorunu vardı sanırsam ya.
120MM olmaz be.
Daha iyi performans veren Hava Soğutmalar var.
rgb destekli bir sıvı soğutma önerin varmı hocam o fiyatlarda ?Haklısınız bu fiyata daha iyi performans veren kule tipi soğutma vardır.
Fakat ben sıvı soğutma tercih ederdim![]()
Bu çok iyi be.Haklısınız bu fiyata daha iyi performans veren kule tipi soğutma vardır.
Fakat ben sıvı soğutma tercih ederdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu da bir alternatif.![]()
Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 SickleFlow RGB Led Fanlı İşlemci Sıvı Soğutma Kiti (İntel, AM4 - Fiyatı, Yorumları
Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 SickleFlow RGB Led Fanlı İşlemci Sıvı Soğutma Kiti (İntel, AM4 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu ikinci tavsie rgb li olduğu için biraz daha kafama yattıHaklısınız bu fiyata daha iyi performans veren kule tipi soğutma vardır.
Fakat ben sıvı soğutma tercih ederdim
Bu da bir alternatif.![]()
Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 SickleFlow RGB Led Fanlı İşlemci Sıvı Soğutma Kiti (İntel, AM4 - Fiyatı, Yorumları
Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 SickleFlow RGB Led Fanlı İşlemci Sıvı Soğutma Kiti (İntel, AM4 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bakacağım hocam biraz beklersenizmerhaba hocam link atma şansınız var mı acaba?
merhaba hocam link atma şansınız var mı acaba?
forum.donanimarsivi.com
çok teşekkürler bi göz atayımbakacağım hocam biraz beklerseniz
Rehber - Asus, Gigabyte, MSI anakart için işlemci UV rehberi
Ryzen serilerinde UV şart gibi bir şey oluyor. GHz'ı turbo frekansına göre girin. Örneğin işlemcimiz 1600 AF ise turbo frekansı olan 3.6 GHz'sa sabitleyin, 3600 ise turbo frekansı olan 4.2 GHz'a sabitleyin. Şimdi rehberimize başlayalım. İlk olarak Asus Anakart için anlatacağım. PC açılırken...forum.donanimarsivi.com