Arama sonuçları: *

1. C

Valorant oynarken pc yeniden başlatıyor.

@Vouxy Her şey en düşükte fps sabit oynuyorum işlemci ekran kartı sıcaklığı test ettim 60 falan görmüştüm ama o sırada restart atıyor pc zaten. Sürücüleri, Biosu, ekran kartı vs her şeyi güncelledim. Psu cpu gpu stres testi yaptım sorun çıkmadı. Valoranta giriyorum 2 dk sonra yeniden başlatıyor...
  2. C

Valorant oynarken pc yeniden başlatıyor.

@ademertas sorunu çözebildin mi bende de valorant giriyorum 2 3 dk sonra yeniden başlatıyor pc kendini. Tek valoda oluyor diğer oyunları oynayabiliyorum
  3. C

Valorant oynarken bilgisayar reset atıyor.

Son bir haftadır valoranta giriyorum ve bilgisayar kendine birkaç dk sonra reset atıyor. Olay görüntüleyici de bugcheck 1001 var. Minidump ekliyorum. https://drive.google.com/file/d/1rgt79M_oDIZXgIgPfF2YlMCf4a1PDUrl/view?usp=sharing
  4. C

Valorant oynarken sistem reset atıyor

Valorant oynarken sistem kendine reset atıyor. Tüm ayarlarım düşük, fps sabit, işlemci ekran kartı kullanımı vb. şeylere de baktığımda normal. Ama son 1 haftadır oynayamıyorum birkaç dakia sonra ana menüdeyken bile sistem yeniden başlatıyor kendini. Olay görüntüleyici de baktığımda da resimdeki...
  5. C

asus rog keris mouse kullanırken bi andan donuyor

Hocam aynı sorun geçen hafta başıma geldi servise gönderdim sorun yok demişler
  6. C

PlayStation Ocak İndirimleri Başladı

Uncharted 4 88 TL olan için oyun gerekir mi konu açmıştım dlc dediler.
  7. C

Uncharted 4 paketi 87 TL mi ?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/playstation-ocak-indirimleri-basladi.860050/ Burada da oyun demişler yeni gördüm.
  8. C

Uncharted 4 paketi 87 TL mi ?

https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA00917_00-U4UTLLBUNDLE0000 PS Store'da Uncharted 4 Bir Hırsızın sonu digital paket 87 TL görünüyor. Eklenti mi bu yoksa oyun mu ? Bİr de ps4 pro için geliştirilmiş yazıyor. Normal ps4'te oynanır mı ?
  9. C

M52 5g küçük ekrana alma sorunu ?

M52 5g almak istiyorum. İşlemci, ekran yönünden çok iyi fakat bir çok kullanıcı yorumunda uygulamaları küçük ekrana alınca ne kapanıyor ne de büyütebiliyorlamış. Telefonu kapatıp açınca sorun düzeliyomuş galiba. Sizce bu sorun düzelir mi ya da kullanan varsa yorumunu belirtebilir mi ?
  10. C

300 TL civarı bluetooth kulak üstü kulaklık önerisi

Günlük ortalama 1 saat takılacak. Müzik dinlemek için kullanılacak. Önemli olarak da normal kullanımda en az 1 yıl getirebilecek sağlama yakın bluetooth kulak üstü kulaklık önerisi istiyorum. Daha önceden de kullanan tecrübe edenler 'şu zamandır kullanıyorum' şeklinde önerirse süper olur...
  11. C

İ5 10400F ısınır mı ?

Teşekkür ederim
  12. C

İ5 10400F ısınır mı ?

Oyun ve yayın için bu işlemcinin stok soğutucusu yeterli olur mu ?
  13. C

Ryzen 5 PRO 4650G vs Ryzen 3 3100

Yani 4650G R3 3100'e göre iyi o zaman. Teşekkürler
  14. C

Ryzen 5 PRO 4650G vs Ryzen 3 3100

Bütçem çok kısıtlı. amacım şuan arkadaşlarla CS GO vs girebilmek. Aklımda R5 PRO 4650G/B550/2x8 Ram alıp sistemimde kullanmak istiyorum. Diğer tercihim R3 3100/B450/1*8 Ram alıp 9800 gt ekran kartımı kullanmak. Sorum şöyle ileride 1660 Süper almak istiyorum. Bu işlemcilerden hangisi daha...
  15. C

Q9650 upgrade mantıklı mı eski sistemime göre ?

Teşekkür ederim. Peki Ryzen 5 Pro 4650G'ye ileride 1660 Süper'i besler mi ? Yani ileriye dönük olur mu apu sistemim ?
  16. C

Q9650 upgrade mantıklı mı eski sistemime göre ?

İmzamdaki sistemime intel Q9650 ve ram yükseltmesi yaparsam 2021 boyunca CS Go' yu 60 fps oynayabilir miyim ? oynayamassam eğer r3 3100 lü sisteme bu ekran kartını takıp oynayabilir miyim ? Bu da olmassa ryzen 5 pro 4650g 2*8 ram'li Apu sistem mi kurmalıyım ? yeni sistem kurarsam 1660 süper...
Top Bottom