Rez, aynı sorun bende de var dostum.Fareyi alalı 6 ay oldu olmadı saçmalık resmen.asus rog keris mouse kullanırken bi andan donuyor mouse ışıkları hala yanıyor sensörün ışığı hala yanıyor ama imleç hareket etmiyor mouse u çıkar tak yapınca düzeliyor bunu çözmenin bi yolu var mı
Hocam aynı sorun geçen hafta başıma geldi servise gönderdim sorun yok demişlerasus rog keris mouse kullanırken bi andan donuyor mouse ışıkları hala yanıyor sensörün ışığı hala yanıyor ama imleç hareket etmiyor mouse u çıkar tak yapınca düzeliyor bunu çözmenin bi yolu var mı
sonuç ne?Hocam aynı sorun geçen hafta başıma geldi servise gönderdim sorun yok demişler
Kanki düzelttin mi naptın??Rez, aynı sorun bende de var dostum.Fareyi alalı 6 ay oldu olmadı saçmalık resmen.
Kral sen bir şey yaptın mı?asus rog keris mouse kullanırken bi andan donuyor mouse ışıkları hala yanıyor sensörün ışığı hala yanıyor ama imleç hareket etmiyor mouse u çıkar tak yapınca düzeliyor bunu çözmenin bi yolu var mı
Hocam zor bi garanti süreci sonrası sıfırını gönderdiler tarafıma. Ürün şuan satılık.sonuç ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanki düzelttin mi naptın??
Kral sen bir şey yaptın mı?
Ben de garantiye göndermeye gidiyorum şimdi sorun neydi senin?Hocam zor bi garanti süreci sonrası sıfırını gönderdiler tarafıma. Ürün şuan satılık.
Sıfırını gönderirlerse ne yapmalıyım?Hocam zor bi garanti süreci sonrası sıfırını gönderdiler tarafıma. Ürün şuan satılık.
Mouse algılamayı kesip duruyordu, kabloda kırılma vardı. Garantiden sıfır ürün gelirse kullanmaya başlasan aynı sorun tekrarlayacaktır diye düşünüyorum, ben satmaya karar verdim kutusunu açmayıp.Ben de garantiye göndermeye gidiyorum şimdi sorun neydi senin?
Sıfırını gönderirlerse ne yapmalıyım?
Garanti sıfırını gönderir mi?Mouse algılamayı kesip duruyordu, kabloda kırılma vardı. Garantiden sıfır ürün gelirse kullanmaya başlasan aynı sorun tekrarlayacaktır diye düşünüyorum, ben satmaya karar verdim kutusunu açmayıp.
asus rog keris mouse kullanırken bi andan donuyor mouse ışıkları hala yanıyor sensörün ışığı hala yanıyor ama imleç hareket etmiyor mouse u çıkar tak yapınca düzeliyor bunu çözmenin bi yolu var mı
Hocam ben umudumu kesmiştim ama gönderdiler nasıl olduysa, güya stoklarında yoktu ama tarafıma sıfırı geldi.Garanti sıfırını gönderir mi?