Arama sonuçları: *

• Users: Aly94
  • Order by date
  1. A

Ip kamera eşleştirilmiş cihaz kontrol etme

Cevabınız için çok teşekkür ederim yani son olarak bağılanılan cıhazları bulamıcam Not: Call Center ile meşkulum 😊
  2. A

Cevabın için teşekkür ederim hafıza kartı yuvası boştu içi boş hani anlık görüntü için sanırım bağılanılmış cihazları içine kayıt eder mi acaba
  3. A

Bir sorum olacaktı. Ofiste 1 tane gizli Wi-Fi kamera buldum. Kamerada sadece şarj yeri var. Ben bu kameraya önceden kim bağlanmış veya IP adresini örenebilir miyim?
  4. A

XMP açık olunca Bios sıfırlanıyor

Bnde ona cevap ariyordum kardesim ama kimse yardimci olmuyor. Benim bildigim kadariyla elle deger verirsen sorun olmaz kardesim eyer oldu diyelim voltajla biraz oynarsin yani biraz yukseltmen gerekebilir benim bildigim bu sekilde 1642091891 Bnde ona cevap ariyordum kardesim ama kimse yardimci...
  5. A

XMP açık olunca Bios sıfırlanıyor

RAM: Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz SSD: Samsung 970 Evo Ekran kartı: MSI 2070s Anakart: MSI z390 gaming pro carbon İşlemci: Intel i7 9700k S. A arkadaşlar benim sorunum XMP açtığım zaman BIOS kendiliğinden sıfırlanıyor sorunum neden olabilir? XMP kapalı olarak ve elle değer versem...
  6. A

❌İndirim Bitti! Gigabyte G24F 1745 TL

Valla hocam bence gayet basarili bn memnunum. Isik sizmasi alt kisimda hocam sol alt ve sagi alt
  7. A

❌İndirim Bitti! Gigabyte G24F 1745 TL

2 haftadir kullaniyorum ayni monitorden suganlik memnun kaldim baya iyi monitor bnde olu piksel cikmadi cizirti sorunuda yok sadece ips panel oldugundan mi bilmiyorum cok az isik sizmasi mevcut oda beni rahatsiz etmiyor
  8. A

Windows 10 Skype ve Whatsapp Kamera sorunu

Merhaba arkadaşlar, öncelikle yazım hatalarımdan dolayı özür dilerim. Doğma büyüme yurt dışındayım. Sorunum şu; görüntülü görüşmeyi başlatıyorum, beni karşı taraf görebiliyor. Ben ne kendimi görüyorum ne de karşı tarafı görüyorum. Skype ayarlarımdan kamera ayarlarını açıyorum, kamerada yine...
Top Bottom