Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Gigabyte G24F 1745 TL

Aly94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Hasan
2 haftadir kullaniyorum ayni monitorden suganlik memnun kaldim baya iyi monitor bnde olu piksel cikmadi cizirti sorunuda yok sadece ips panel oldugundan mi bilmiyorum cok az isik sizmasi mevcut oda beni rahatsiz etmiyor

1337

80+ Bronze
2 haftadir kullaniyorum ayni monitorden suganlik memnun kaldim baya iyi monitor bnde olu piksel cikmadi cizirti sorunuda yok sadece ips panel oldugundan mi bilmiyorum cok az isik sizmasi mevcut oda beni rahatsiz etmiyor
Siyahları nasıl hocam? Şimdi izlediğim bir videoda farkettim 1178:1 kontrast oranı varmış ips panellerde ortalamanın üstünde.
Işık sızması sol üst ve sağ üstte mi?

Aly94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Hasan
Siyahları nasıl hocam? Şimdi izlediğim bir videoda farkettim 1178:1 kontrast oranı varmış ips panellerde ortalamanın üstünde.
Valla hocam bence gayet basarili bn memnunum. Isik sizmasi alt kisimda hocam sol alt ve sagi alt

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: 1337

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
Bu monitörü aldım, sonra şüphelenip geri iptal ettim.
Diğer forumlardan bir arkadaş bugün teslim almış. Hiçbir sorunu yok, kapalı kutu yepyeni monitör geldi, kullanıyorum gayet güzel yazmış.
Hata yaptık galiba.

@neustadter1 hocam, hep sizin yorumunuz yüzünden :D

1337

80+ Bronze
Diğer forumlardan bir arkadaş bugün teslim almış. Hiçbir sorunu yok, kapalı kutu yepyeni monitör geldi, kullanıyorum gayet güzel yazmış.
Hata yaptık galiba.

Şikayetvar konularını vs okudum ilk başta bende şüpheliydim firmaya karşı, daha sonra Hepsiburada'da o satıcıdan satın alan kullanıcıların yorumlarını incelediğimde bir sorun olmadığını görünce siparişi verdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
Hata yaptık galiba.

Şikayetvar konularını vs okudum ilk başta bende şüpheliydim firmaya karşı, daha sonra Hepsiburada'da o satıcıdan satın alan kullanıcıların yorumlarını incelediğimde bir sorun olmadığını görünce siparişi verdim.
Monitör geldi gayet kapalı kutu jelatinli sıfır ürün iyide paketlenmiş testlerini yaptım hiçbir sorun görünmüyor şimdilik özelden mesaj attım detaylı şekilde @1337

1337

80+ Bronze
Monitör geldi gayet kapalı kutu jelatinli sıfır ürün iyide paketlenmiş testlerini yaptım hiçbir sorun görünmüyor şimdilik özelden mesaj attım detaylı şekilde @1337
Techburada Moleculepc'ymiş kargo gelince paketlemeden farkettim. Benimde aynı şekilde sıfır kapalı kutu geldi, sol üstte bir adet siyah ölü piksel var fakat geri göndermeyeceğim köşeye yakın olduğu için hiç belli olmuyor. Işık sızmasıda şuan için çok çok az gibi duruyor akşam daha iyi belli olur.

AsH00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mert
Satıcıya sordum bakalım eğer bir sorun yoksa hemen bende alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcıyla arayıp görüştüm kapalı kutu orjinal sıfır ürün ve 2 yıl Türkiye garantilidir. Dedi aldık bakalım gelince göreceğiz.
Hocam üstünden zaman geçmiş baya memnunmusunuz monitörden acaba ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.

AsH00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mert
Evet hiçbir sorun yok tertemiz kullanıyorum.
Bir ay önce güzel fiyatmış. Şimdi 2000 bine indirimde bulduk siparis ettik bakalım. Hocam bu ışık sızması muhabbeti nedir monitörde var mı öyle bir problem ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
Bir ay önce güzel fiyatmış. Şimdi 2000 bine indirimde bulduk siparis ettik bakalım. Hocam bu ışık sızması muhabbeti nedir monitörde var mı öyle bir problem ?
Ürün geldiğinde tüm testlerini gerçekleştirdim İps Ekranda olması gerektiği kadar az bir ışık süzmesi vardı haricinde ne ölü pixel ne ghosting hiçbirşey yoktu sıfır jelatinli kapalı kutu geliyor zaten. Işık süzmesi dediğim gibi tüm IPS ekranlarda oluyor rahatsız edicek kadar yok bende 2 kenarda ufacık var.

Top Bottom