Neler Yeni

Gigabyte G24F-2 Monitör 4.400 TL (İncelemesi gayet iyi)

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
murat
hocam ederler ya benim 14 aylık ürünün iadesi yapacaklar
Mesaj otomatik birleştirildi:

para kaç günde yattı veya yattımı ben beklıyorum 3 gündür
1 hafta falan sürdü

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,103
İsim
Abdullah Aydoğdu

LG için şöyle bir inceleme buldum. Kontrast oranı önceki serilerde olduğu gibi kötü, maksimum parlaklığı gene önceki serilerde olduğu gibi oldukça yüksek. Renklerde fena değil gibi. Yalnız gecikmesi önceki modellerden biraz daha kötü gözüküyor.

KRazor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Razor
Bu monitör çok uğraştırdı beni. Alt kısımda çizgiler oluştu garanti kapsamında değişti sonra ölü piksel vardı bir daha uğraş. İade süreci doldu Tüketici Hakem Heyet'i ile uğraşmak zorunda kaldım öyle değişim oldu. Yeni gelen monitörde de ölü piksel var ama pek belli olmayan yerde olduğundan 2 adet iade ile uğraşmak istemedim bir daha. Cs'de ilerlerken de monitörün yarısından alt kısım dalga dalga oluyor sanki, başka oyunlarda da oluyor. Renklerine de alışamadım önceki Asus monitörüm yanında çok iyimiş ama hz olarak düşüktü IPS paneldi o da. Bir daha Gigabyte marka monitörü geçtim bir ürününü almayı düşünmüyorum ancak çok mecbur kalırsam.

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ümit
msi neden abartılıyor anlamadım. gamepad yaparlar çağ dışı, monitör yaparlar hoparlör koymazlar, iphone alan elemanlar gibi 60 hz ekrana 4 maaş gömerler msi alanlarda aynılar.
fanları bırakın aha gidin bunu alın hoparlör var 24 inch pivot ben bu paraya bundan iyi monitör görmedim. bu foruma kalırsa kendi ne alıyolarsa onu övüyorlar.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,103
İsim
Abdullah Aydoğdu
LG'nin içinden DP kablosu da çıkıyormuş. Ayakları az daha ufak olsa şimdi sipariş geçmiştim abi klavyeyi mausu nereye koyacağız ya..

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Cihazla beraber 1.5 yıl geçirdim hâlen canavar. Sorun çıkan arkadaşlara ya iade edenler denk gelmiş ya da oc modunu açarak 180Hz'de kullanmış. DP kablo ile 165Hz'de kullanın ve temiz bakın sorun yaşattırmaz. İkinci ekran arayışındayım eğer dikey olabilseydi yine bunu alırdım.

Wonzart23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Bori
msi neden abartılıyor anlamadım. gamepad yaparlar çağ dışı, monitör yaparlar hoparlör koymazlar, iphone alan elemanlar gibi 60 hz ekrana 4 maaş gömerler msi alanlarda aynılar.
fanları bırakın aha gidin bunu alın hoparlör var 24 inch pivot ben bu paraya bundan iyi monitör görmedim. bu foruma kalırsa kendi ne alıyolarsa onu övüyorlar.
güzel duruyor hocam alabilirim sırf hoparlörü var diye , pivotu var 180hz ips , 1ms gtg her şeyi var dediğiniz gibi, bi tek ayakları çok yer kaplar gibi bendeki lgyi ondan değişicem.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Selim
Cihazla beraber 1.5 yıl geçirdim hâlen canavar. Sorun çıkan arkadaşlara ya iade edenler denk gelmiş ya da oc modunu açarak 180Hz'de kullanmış. DP kablo ile 165Hz'de kullanın ve temiz bakın sorun yaşattırmaz. İkinci ekran arayışındayım eğer dikey olabilseydi yine bunu alırdım.
Ben geldiği gibi 180de kullanıyorum ondan olduğunu düşünmüyorum. Sorunlu batch denk gelmiş olabilir.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Selim

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ümit
güzel duruyor hocam alabilirim sırf hoparlörü var diye , pivotu var 180hz ips , 1ms gtg her şeyi var dediğiniz gibi, bi tek ayakları çok yer kaplar gibi bendeki lgyi ondan değişicem.
vallahi sabaha kadar araştır bundan iyi monitor bulamazsın bu paraya. ya hoparlör olmaz ya pivot olmaz bulduklarında, bunda hepsi bir arada. msi tavsiye edenlerde yabancı youtuberlerin incelemelerine baksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,533
Üyeler
160,856
Son üye
anilmai
Top Bottom