1 hafta falan sürdühocam ederler ya benim 14 aylık ürünün iadesi yapacaklar
Mesaj otomatik birleştirildi:
para kaç günde yattı veya yattımı ben beklıyorum 3 gündür
1 hafta falan sürdühocam ederler ya benim 14 aylık ürünün iadesi yapacaklar
Mesaj otomatik birleştirildi:
para kaç günde yattı veya yattımı ben beklıyorum 3 gündür
ayaklar çok rahatsız edici bende var sırf ondan değişicem msi alıcam muhtemelenLG'nin içinden DP kablosu da çıkıyormuş. Ayakları az daha ufak olsa şimdi sipariş geçmiştim abi klavyeyi mausu nereye koyacağız ya..
güzel duruyor hocam alabilirim sırf hoparlörü var diye , pivotu var 180hz ips , 1ms gtg her şeyi var dediğiniz gibi, bi tek ayakları çok yer kaplar gibi bendeki lgyi ondan değişicem.msi neden abartılıyor anlamadım. gamepad yaparlar çağ dışı, monitör yaparlar hoparlör koymazlar, iphone alan elemanlar gibi 60 hz ekrana 4 maaş gömerler msi alanlarda aynılar.
fanları bırakın aha gidin bunu alın hoparlör var 24 inch pivot ben bu paraya bundan iyi monitör görmedim. bu foruma kalırsa kendi ne alıyolarsa onu övüyorlar.
Aryond A24 V2 180 Hz Gaming Monitör | Monster Notebook
www.monsternotebook.com.tr
Ben geldiği gibi 180de kullanıyorum ondan olduğunu düşünmüyorum. Sorunlu batch denk gelmiş olabilir.Cihazla beraber 1.5 yıl geçirdim hâlen canavar. Sorun çıkan arkadaşlara ya iade edenler denk gelmiş ya da oc modunu açarak 180Hz'de kullanmış. DP kablo ile 165Hz'de kullanın ve temiz bakın sorun yaşattırmaz. İkinci ekran arayışındayım eğer dikey olabilseydi yine bunu alırdım.
180 için oc yapılıyor ve ondan olduğunu düşünüyorum.Ben geldiği gibi 180de kullanıyorum ondan olduğunu düşünmüyorum. Sorunlu batch denk gelmiş olabilir.
Ben hiçbir şey yapmadım varsayılan 180 açık geldi. 1.5 yıldır sorun yok.180 için oc yapılıyor ve ondan olduğunu düşünüyorum.
vallahi sabaha kadar araştır bundan iyi monitor bulamazsın bu paraya. ya hoparlör olmaz ya pivot olmaz bulduklarında, bunda hepsi bir arada. msi tavsiye edenlerde yabancı youtuberlerin incelemelerine baksın.güzel duruyor hocam alabilirim sırf hoparlörü var diye , pivotu var 180hz ips , 1ms gtg her şeyi var dediğiniz gibi, bi tek ayakları çok yer kaplar gibi bendeki lgyi ondan değişicem.