Emirkanyvs
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,082
Hocam bu sıra yoğunluk varsa ondandır. Çok fazla sistem alan oldu.Ayın 27 si sipariş verdim hala ürünler hazırlanıyor diyor. Kim bilir kaç gün daha bekletecekler
Hocam bu sıra yoğunluk varsa ondandır. Çok fazla sistem alan oldu.Ayın 27 si sipariş verdim hala ürünler hazırlanıyor diyor. Kim bilir kaç gün daha bekletecekler
Geldim ve denedim hocam. Nisan 2024 üretimi geldi ve hiçbir sorun yok. Ölü pixel de çıkmadı. Zaten eski monitörüm buydu 2. kez aldım.Senin tercihin GIGABYTE yani hocam. Ben MSI a daha yakınım gibi hala ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamam hocam eyvallah
teşekkürler o zaman ben de satın alıyorumGeldim ve denedim hocam. Nisan 2024 üretimi geldi ve hiçbir sorun yok. Ölü pixel de çıkmadı. Zaten eski monitörüm buydu 2. kez aldım.
Hocam monitör geldi ghosting testi yaptığımda biraz ghosting var gibi sizde de öyle mi?Son hali de bu
Alıntıyı görüntüle
@Emirkanyvs agam sen de bakar mısın bu normal dimiHocam monitör geldi ghosting testi yaptığımda biraz ghosting var gibi sizde de öyle mi?
çekip yükledim hemen ama görüntü kötü galiba şuan
Yok gibi hocam ghosting.Hocam monitör geldi ghosting testi yaptığımda biraz ghosting var gibi sizde de öyle mi?
@Emirkanyvs agam sen de bakar mısın bu normal dimi
yok hocam bu modelde de çıkıyor bende çıktıbu modelde yok hocam önceki modelde diyolardı
Arkadaşımız monitörü 4.500 TL'ye aldı. Konuda ki bir arkadaşta 2 senedir kullanıyormuştu monitörü ve evi taşırken hasar gördüğü için tekrar aynısından almış. Yani her ürünün tabi ki hem memnun olan tarafı hemde memnun olmayan tarafı olabiliyor.yok hocam bu modelde de çıkıyor bende çıktı
Gayet iyi hocam benimkinden de iyi duruyor hattaHocam monitör geldi ghosting testi yaptığımda biraz ghosting var gibi sizde de öyle mi?
@Emirkanyvs agam sen de bakar mısın bu normal dimi