Neler Yeni

ACİL! GIGABYTE G24F-2 23.8 Alınır mı?

Ayın 27 si sipariş verdim hala ürünler hazırlanıyor diyor. Kim bilir kaç gün daha bekletecekler
Hocam bu sıra yoğunluk varsa ondandır. Çok fazla sistem alan oldu.

Senin tercihin GIGABYTE yani hocam. Ben MSI a daha yakınım gibi hala ya :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam hocam eyvallah
Geldim ve denedim hocam. Nisan 2024 üretimi geldi ve hiçbir sorun yok. Ölü pixel de çıkmadı. Zaten eski monitörüm buydu 2. kez aldım.

teşekkürler o zaman ben de satın alıyorum
Son hali de bu
IMG_202412306_165454.jpg

Hocam monitör geldi ghosting testi yaptığımda biraz ghosting var gibi sizde de öyle mi?
çekip yükledim hemen ama görüntü kötü galiba şuan

Hocam monitör geldi ghosting testi yaptığımda biraz ghosting var gibi sizde de öyle mi?
@Emirkanyvs agam sen de bakar mısın bu normal dimi

hocam g24f2 iyi bir monitör fakat ben önermiyorum. Monitörü kullananlarda belli bi süre sonra çizgiler çıkmaya başladı benimki de dahil. Eskiden 4000 tl civarına satılıyordu diye çok öneriliyordu fakat bu fiyata önermem ben.

Yok gibi hocam ghosting.

yok hocam bu modelde de çıkıyor bende çıktı
Arkadaşımız monitörü 4.500 TL'ye aldı. Konuda ki bir arkadaşta 2 senedir kullanıyormuştu monitörü ve evi taşırken hasar gördüğü için tekrar aynısından almış. Yani her ürünün tabi ki hem memnun olan tarafı hemde memnun olmayan tarafı olabiliyor.

Gayet iyi hocam benimkinden de iyi duruyor hatta

Geri