Ben bu mönitörü kullanıyorum native 240hzBurada öyle yazıyordu.
Asus TUF Gaming VG249QM1A Monitör
Asus TUF Gaming VG249QM1A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Direkt 270 Hz, aşırtma değil yani,
%99 sRGB
250 Nit, fakat ortalama 6 ms gösteriyor burada
23.8" Asus TUF Gaming VG249QM1A - Specifications
Specifications of Asus TUF Gaming VG249QM1A. Display: 23.8 in, IPS, W-LED, 1920 x 1080 pixels, Viewing angles (H/V): 178 ° / 178 °, Brightness: 250 cd/m², Static contrast: 1000 : 1, Refresh rate: 48 Hz - 270 Hz, sRGB: 99 %, Dimensions: 540.86 x 324.26 x 59.68 mm, Weight: 3.62 kg.www.displayspecifications.com
Direkt 240hz aşırtmayla 270Nesi yanlış bilgilendirme? Sitede yazıyor. Element uydurmadım ya, puan kasmak için bu kadar da yapılmaz.
Puan kasmakla alakası yok. O sitede yazan her şey de doğru olacak diye bir kaide yok.Nesi yanlış bilgilendirme? Sitede yazıyor. Element uydurmadım ya, puan kasmak için bu kadar da yapılmaz.
İsimlendirme farkı var.Fast IPS ile normal IPS'in ne kadar farkı var?
Marketing yani hocam?Puan kasmakla alakası yok. O sitede yazan her şey de doğru olacak diye bir kaide yok.
- Ürün native 270Hz değil. 240+OC ile 270Hz.
- 250 nit değil 300+ idi baktığım incelemede.
- 6ms değil ölçümlerde en optimum ayarlarda ortalama 3.83ms gibi bir değer çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İsimlendirme farkı var.
IPS paneller eskiden yavaş tepki süresi olduğu için alınmıyordu. Fiziksel olarak hıza en uygun panel TN idi. Ancak günümüzdeki IPS paneller TN'i arattırmayacak kadar hızlandı ve markalar da bunu belirtmek için, "Fast IPS, SuperSpeed IPS, Rapid IPS..." gibi isimlendirmeler yapmaya başladı.
Öyle denebilir.M
Marketing yani hocam?
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C4FY8DC6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title ben bunu aldım hocam.Öyle denebilir.
Dediğim gibi, günümüzdeki hepsi olmasa da çoğu IPS panel gayet hızlı. Hızlı olanlara Rapid, Fast gibi ön ek getiriyorlar bunu vurgulamak için.