Neler Yeni

🔥İndirim 3519TL ASUS TUF Gaming VG249Q3R 23.8 inç 180Hz IPS MONİTÖR (iyzico ile)

siyabent

80+ Bronze
@ismailssqq Bir de cift kollu monitor tutucu bulursan tadindan yenmez :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gaming Gen’de odeme aninda iyzico ile odeme secenegi var
Valla öyle bir şey bulursam benim içinde tadından yenmez 😅

Monitor’u aldim, cashback aninda yatti. Konuyu paylasan arkadasa tesekkur ederim. Bu arada Iyzico kampanyasinin ilk 10.000 kisiye sinirli oldugunu unutmayin.

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı uğurlu olsun kankam rica ederim bende çok kararsızım
Masam 50cm derinlik 100 cm genişlik eski monitörle beraber sığdıramam ve eni dar olduğu için bana yetmez diye korkuyorum
Bu parayı iyzicodan nakide çevirmek istersen bynpgameye kaydol ücretsiz yayıncı hesabı aç kendine bağış at çek bu 880tl kesintilerle sana 750 şeklinde gelir ortalama

hocam pivot olsaydı %100 iade ederdim, sitede iade oluştur kısmı yok uğraştıracak galiba. pro mp251'i 2. ekran olarak aldım. ana ekranım msi g274qpf, ve renk farkı neredeyse yok, parlaklığı da 300 nit. oyun oynanmayacağı için arasındaki 80hz ve 1ms gtg ihtiyacım yok. sadece bendeki msi ayağı çok yüksek geldi, konudaki asus gibi yere yakın bir şey lazım aslında da, sağlık olsun.
Hayırlısı olsun kankam

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Yüksel
Başlığı iyzico ile 3519TL ile değiştirir misin dostum.

siyabent

80+ Bronze
yaptığın işlemi detaylı anlatabilir misin sadece bu üründe mi geçerli acaba iyzico %20 olayı
ben gerçekten işe yarar ürünleri seçip tek tek konu paylaştım dün 4 5 saat araştırdım
uygulamadan kampanya detaylarına girersen binlerce üründe geçerli

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Yüksel
ben gerçekten işe yarar ürünleri seçip tek tek konu paylaştım dün 4 5 saat araştırdım
uygulamadan kampanya detaylarına girersen binlerce üründe geçerli
Başlığı iyzico ile 3519TL ile değiştirir misin dostum.

knifeqa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
knifeqa
Almadan önce iyzico'dan kampanyaya katıl yapmayı unutmayın yoksa tutar iadesi yapmaz.

chuke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ccchukeee
bu iyzico uygulamasına kartı mı eklicez rehber yok mu

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Parayı geri eft olarak alınmıyor demiş bir arkadaş anca alışverişte kullaniliyormuş

siyabent

80+ Bronze
Hocam geri almak isterseniz bynogamede kaydolup kendinize bağış yapın %5 +%1.5 kesinti şeklinde kendi ibanınıza çekebilirsiniz

Top Bottom