siyabent
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla öyle bir şey bulursam benim içinde tadından yenmez@ismailssqq Bir de cift kollu monitor tutucu bulursan tadindan yenmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gaming Gen’de odeme aninda iyzico ile odeme secenegi var
Hayırlı uğurlu olsun kankam rica ederim bende çok kararsızımMonitor’u aldim, cashback aninda yatti. Konuyu paylasan arkadasa tesekkur ederim. Bu arada Iyzico kampanyasinin ilk 10.000 kisiye sinirli oldugunu unutmayin.
Alıntıyı görüntüle
Masam 50cm derinlik 100 cm genişlik eski monitörle beraber sığdıramam ve eni dar olduğu için bana yetmez diye korkuyorum
Bu parayı iyzicodan nakide çevirmek istersen bynpgameye kaydol ücretsiz yayıncı hesabı aç kendine bağış at çek bu 880tl kesintilerle sana 750 şeklinde gelir ortalama
Hayırlısı olsun kankamhocam pivot olsaydı %100 iade ederdim, sitede iade oluştur kısmı yok uğraştıracak galiba. pro mp251'i 2. ekran olarak aldım. ana ekranım msi g274qpf, ve renk farkı neredeyse yok, parlaklığı da 300 nit. oyun oynanmayacağı için arasındaki 80hz ve 1ms gtg ihtiyacım yok. sadece bendeki msi ayağı çok yüksek geldi, konudaki asus gibi yere yakın bir şey lazım aslında da, sağlık olsun.