Arama sonuçları: *

1. BNurullah

Öneri T7 v25.1 İçin NVMe SSD Önerisi

Laptop'umda olan NMVe SSD'nin hızı ek'tedir. Bana (500GB-1TB) resimdeki değerleri sağlayacak, performans düşüklüğü yaşatmayacak SSD lazım, Önerileriniz nedir?
  2. BNurullah

Öneri RTX3060 vs RX660M Laptop Önerisi

Bugüne dek Laptoplarla pek bir işim olmadığı için bu konuda bilgisizim. Eski forumları okuduğumda rx6600m'in kaçırılmaması gerektiği yazılmış. Kimiside 'amd al kışın soba kurma' tarzında yazılar mevcut. Fazla uzatmadan, aklımdaki sorular şunlar; (Sorulardan önce kullanım amacım Render/Mobil...
  3. BNurullah

13.5K, F/P Laptop Önerinizi Alayım.

Mobilde Ryzen mi intel mi önerirsiniz?
  4. BNurullah

açıkcası sonradan yükseltmelerle uğraşmak istemiyorum. bir alayım tek alayım. 2060lı sistemler günümüz ve ileriki yıllar için yeterli olur mu?
  5. BNurullah

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-3-2/ 1632218965 evet onu bende gördüm ama ne kadar kaliteli malzeme, soğutması vs bilmiyorum..
  6. BNurullah

arkadaş aynı fiyata 32ram 1.5TB ssd ile aldığı için, aynı fiyatı daha az özelliğe vermek istemiyorum yaa. :(
  7. BNurullah

Konu başlığını okumamış olma ihtimalin yok.... 1632211281 15incte numerik tuş takımının olmaması bana çok garip geliyor ): memnun musunuz? yük altında iyi cevap verebiliyor mu amd işlemcilere biraz önyargım var.
  8. BNurullah

Konu başlığı her şeyi açıklıyor lütfen 3 koy 5 koy demeyin çünkü gerçekten en sınırdayım. Kullanım amacım, Yazılım/Render/Oyun en az 32Ram tercih etmek istiyorum. Gelin konuşalım, tartışalım...
  9. BNurullah

MSI vs Monster Laptop Kararsızlığı

bunu satın almam için diğerlerinden ayıran önemli bir fark veya herhangi neyi var?
  10. BNurullah

veya Excalibur G770'i nasıl değerlendiriyorsunuz 1629562704 ve anlamadığım olay şurda biri i5 1650ti vs ile 13k olurken monster nasıl oluyorda i7 3080 vs vs ile 13k?
  11. BNurullah

Bunu al derken bana gerçekten önemli ve iyi bir sebep söylemelisiniz ki bende her iki markadan vazgeçip bunu sipariş edebiliyim :) 1629562420 Nedir?
  12. BNurullah

Ram, ekran kartı ve depolama farkları var. Masaüstünden ziyade dizüstü tercihim. Monsterda da win10 alabilirim sorun değil o. MSI tamam malzemesi kalite diyorlar Monster'a plastik, her ikisinin forumlarında övende çok dövende. Monster seçerek zar atmalı mıyım?
  13. BNurullah

selam dostlar, 13-14k bandında Yazılım işlerimi halledebileceğim yeri geldiğinde oyun oynayabileceğim teknik bozukluklarla başımı ağrıtmayacak bir laptop arayışı içerisindeyim ve başlıktanda anlaşılacağı gibi iki marka ve aynı fiyat aralığında farklı özellikler... Bu yüzden Monster bi tık daha...
  14. BNurullah

Toshiba Yüsek Hızda Fan Sorunu

Toshiba Satellite u500–10m Linuxun bütün dağılımlarını kurdum sonuç; Fan yüksek hızda sürekli dönüyor. Eski yabancı forumlardan araştırdığım kadarıyla Toshiba windows'a mahkum ediyor fan hızı programlarının hiç biri çalışmıyor. Linux kurarken böyle bir hatayla karşılaşan oldu mu?
  15. BNurullah

Masaüstü farkları Linux Mint

Reis amd ekran kartlı kullandım demişsin bende ATI mobility radeon hd4500series var nasıl güncelleyeceğim hakkında bir bilgim yok.. galiba ekran kartı güncel olmadığından fanım hep som hızda çalışıyor yardım eder misin?
  16. BNurullah

LinuxMint Fan ve Ekran Kartı Sorunum

ekran kartım AMD atı mobility hd 4570 series
  17. BNurullah

1GB RAM mevcut olan bilgisayara hangi işletim sistemi

Reis linuxmint kullanıcıyım amd radeon 4500hd ekran kartı kuramıyorum bir fikrin var mı
  18. BNurullah

reis araştırdımda ekran kartı driveri güncel olmadığından dolayı son hızda çalışyor amd ekran kartı driverini Linux için bulabilir miyiz acaba? 1614445811 reis ekran kartımı söylesem bulabilir miyiz? mint kurdumbiraz araştırdım sanırım ekran kartı driverı güncel olmadığından dolayı bu kadar...
  19. BNurullah

Linux mint yükledim ama fan windowsta olmadığı kadar hızlı, sürekli ve çok sesli çalışıyor, nedeni ne olabilir.. ayrıyetten ati mobility radeon hd4570 series ekran kartım var driverini nasıl kurarım?
  20. BNurullah

Yardım ATI Mobility HD4500 series control center sorunu

hangi driverı yüklersem yükleyeyim Control center çıkmıyor oyunlarda manuel olarak ayaryapmak istiyorum
Top Bottom