Kendi laptopumu öneririm, linkini bırakıyorum. Benim aldığım fiyatın altına düşmüşKonu başlığı her şeyi açıklıyor lütfen 3 koy 5 koy demeyin çünkü gerçekten en sınırdayım. Kullanım amacım, Yazılım/Render/Oyun en az 32Ram tercih etmek istiyorum. Gelin konuşalım, tartışalım...
Ben de tam bu cihazı önerecekken arkadaşın çoktan attığını gördüm. Belki fiyat artınca daha iyi cihazlar olabilir ancak zaten ram eklemesi yapacaksınız bütçenizi aşar. En mantıklı seçim bu asus modeli indirimdeyken kaçırmayın.Kendi laptopumu öneririm, linkini bırakıyorum. Benim aldığım fiyatın altına düşmüş
Konu başlığını okumamış olma ihtimalin yok....https://www.hepsiburada.com/monster...3-uhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000005WTYL Çok kaliteli bir laptop her gün kullanıyorum, fiyat/performans ürünü çok ucuz şuan bence hemen alın. (gurbetçiyim almanyada çok pahalı kıymet bilin).
15incte numerik tuş takımının olmaması bana çok garip geliyor ): memnun musunuz? yük altında iyi cevap verebiliyor mu amd işlemcilere biraz önyargım var.Kendi laptopumu öneririm, linkini bırakıyorum. Benim aldığım fiyatın altına düşmüş
Hocam artık intel işlemcilere ön yargınız olsun son nesillerde amd çok daha iyi. Zaten render için kullanacaksınız düşük çekirdekli intel almak bir hata olur.Konu başlığını okumamış olma ihtimalin yok....
Mesaj otomatik birleştirildi:
15incte numerik tuş takımının olmaması bana çok garip geliyor ): memnun musunuz? yük altında iyi cevap verebiliyor mu amd işlemcilere biraz önyargım var.
UYARI UYARI ÇİKİ ÇİKİ UYARIhttps://www.hepsiburada.com/monster...3-uhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000005WTYL Çok kaliteli bir laptop her gün kullanıyorum, fiyat/performans ürünü çok ucuz şuan bence hemen alın. (gurbetçiyim almanyada çok pahalı kıymet bilin).
bu fiyata 3050 alınamaz aslaKendi laptopumu öneririm, linkini bırakıyorum. Benim aldığım fiyatın altına düşmüş
Aynen hocam siz almayın.bu fiyata 3050 alınamaz asla
Parçalıyor her türlü hocam sorun yok. Sadece şunu söylemek istiyorum. Bu bir fiyat performans bilgisayarı değildir. Aynı fiyata 3060 lı laptoplar çok rahat bulabilirsiniz. Ancak soğutma ve malzeme kalitesi açısından üst segmentte bir bilgisayar. Ben aynı zamanda meslek için kullanmak istediğimden oyun performansından ziyade kalite ve sorunsuzluğu için tercih ettim. Arkadaşlar sadece ekran kartı çipsetine göre bilgisayar öneriyorlar ancak bileşen performansından ziyade kalite bana göre daha iyidir.Konu başlığını okumamış olma ihtimalin yok....
15incte numerik tuş takımının olmaması bana çok garip geliyor ): memnun musunuz? yük altında iyi cevap verebiliyor mu amd işlemcilere biraz önyargım var.
Katılıyorum 3060 bulunabilir ancak kalitesiz bir kasa olur ve ram eklemesi bütçeyi aşıyor.Aynen hocam siz almayın.
Parçalıyor her türlü hocam sorun yok. Sadece şunu söylemek istiyorum. Bu bir fiyat performans bilgisayarı değildir. Aynı fiyata 3060 lı laptoplar çok rahat bulabilirsiniz. Ancak soğutma ve malzeme kalitesi açısından üst segmentte bir bilgisayar. Ben aynı zamanda meslek için kullanmak istediğimden oyun performansından ziyade kalite ve sorunsuzluğu için tercih ettim. Arkadaşlar sadece ekran kartı çipsetine göre bilgisayar öneriyorlar ancak bileşen performansından ziyade kalite bana göre daha iyidir.
İnceleme - Asus ROG Strix G15 G513QC İnceleme (RGB Manyağı Laptop)
Tam Model Adı : Asus Rog Strix G15 G513QC-HN031 Teknik Özellikler İşlemci : Amd Ryzen R7 5800H Ekran Kartı : Nvidia Geforce RTX 3050 Ram: 16GB DDR4-3200 SO-DIMM Ekran : 144hz 3ms fhd (1920x1080) IPS Depolama : 512 GB Samsung M2 SSD İlk İzlenim; Ürünün kaliteli malzemeden yapılmış bir kutusu...forum.donanimarsivi.com
Blgisayarda yetmeyebilecek tek kısım ssd. Onun içinde ekstra yeri var ve şuanlık bana yetiyor. Zaten görünüm açısından üstüne yok emin ol.Katılıyorum 3060 bulunabilir ancak kalitesiz bir kasa olur ve ram eklemesi bütçeyi aşıyor.