Arama sonuçları: *

1. Lgoyü

18 Yaş Altı Garanti Kart Veriyor mu?

Bilmiyorum sallamış gibi geldi istersen kart sipariş et adın yazılı özellikle mastercard istediğini söyle üstüne basa basa onlar inatla troy veriyor
  2. Lgoyü

Hazırlıklı Batman vs Avengers Kim Kazanır ?

Spiderman bile yener mesela
  3. Lgoyü

18 Yaş Altı Garanti Kart Veriyor mu?

İsim yazmasın diyorsan orda veriyorlar ama troy özellikle mastercard istediğini söyle
  4. Lgoyü

Acilll A Rh pozitif kan lazım !!!

Geçmiş olsun en kısa zamanda bulunması dileğiyle
  5. Lgoyü

Youtube Videolarındaki Logoyu Nasıl Sileriz

Yanlış bilmiyorsam o youtube eklentisi yani videoyu indirirsen o logo olmaz
  6. Lgoyü

Çok Çirkinim Diyen Kıza Cevaplar

"Zerâfet ve güzellik aynada aranmaz, edepte ve ahlâkta tecellî eder. O hâlde, kendine nâkıs deme, zîrâ senin gönlünün ışığına hiçbir ayna erişemez." 😉 1733822472 "Güzellik dediğin aynada değil, bakanın gözünde ve yüreğinde anlam bulur. Sen kendini nasıl görürsen gör, inan ki dışarıdan bakan...
  7. Lgoyü

İnstagramda Erişim Sorunu Yaşayan Varmı

Akış yenilenmiyor mesaj gonderilmiyor bende şuan yasayan varmi baska
  8. Lgoyü

Okulda Bilgi İşlemci Olarak Çalışıyorum Merak Ettiklerinizi sorabilirsiniz.

bilgi işlem tam olarak ne oluyor
  9. Lgoyü

Exitlag gerçekten işe yarıyormu?

0 ping yapmaz seni max 3-5 ping düşürüyor normalde aldığın pingten ama işe yarıyor sonuç olarak birazda düzgün ayar yapmak lazım çok pahalı değil zaten ama ücretli crackini felan bulamazsın bende kullandım fort oynarken
  10. Lgoyü

Yurt Dışı iPhone alınır mı?

Peki ilerde bu 4 ay kullanma veya 8 ay kullanma işi iptal olurda açıkta felan kalırmıyım bide yurt dışı almanın bir ekşisi varmı başka
  11. Lgoyü

1 ay açıkta kalma olayı ne ve başka telefonla kullanma işini daha detaylı anlatır mısın lütfen çok kararsızım yardımcı olmuş olursun yurt dışı olduğu için eksik vs. oluyormu
  12. Lgoyü

Hocam çok büyük ben bunu nasıl taşırımki hergün
  13. Lgoyü

4g modem router derken anlamadım
  14. Lgoyü

Telefon değişeceğim iPhone istiyorum düz 13 düşünüyorum, ancak yeterli olabilir mi şüpheleri var kafamda. Sıfır TR olarak 13 üstüne çıkamam, ancak yurt dışı olarak 15 Pro alabilirim. Yurt dışı iPhone alınca kullanamama durumu aşıldı mı? Bana ne gibi zorluklar çıkarır? Bazı telefoncular...
  15. Lgoyü

Hiçbir alarm sesine alışamıyorum

ben eski samsunglarin sinir edici zil sesini remixli extra basslı halde koydum mesela 10:10 10:15 10:16 10:17 vs. o şekilde alarm kuruyorum zaten o ses çaldığı gibi yataktan zınk diye kalkıyorum çalar çalmaz
  16. Lgoyü

Yayılımı yüksek 4000’TL'ye kadar parfüm önerisi

Bitmiyorlarmı peki sonuç olarak yani ben bi parfüm alsam çok uzun dayanmıyor bitiriyorum o yüzden binlerce lira veremiyorum ister istemez
  17. Lgoyü

Yayılımı yüksek 4000’TL'ye kadar parfüm önerisi

Parfümlere bu kadar çok parayı nasıl buluyonuz ya
  18. Lgoyü

İphone 13 vs S24 Ultra

Ön kamerasında ne sorun var bide story atarken kalite düşmesi oluyor mu
  19. Lgoyü

İphone 13 vs S24 Ultra

Niyeyse bende her zaman Android kameraları Apple'ye yetişemez algısı, ön yargısı var bilmiyorum. Elime Iphone alıp çektiğim fotoğraf mükemmel olurken, androidden çekince berbat oluyor. 1732805857 İphone 13 kamerası kötü mü?
  20. Lgoyü

İphone 13 vs S24 Ultra

Bilgisayarımı satıp telefon değiştireceğim. 33000 civarlarında sıfır iPhone 13 almak mı, yoksa benzer rakamlarda yurt dışı S24 Ultra almak mı? Fotoğraflar artık güzel çıksın istiyorum şu anki kameram berbat. Oyun çok oynamam PUBG vs. oynamam ama minik oyunlar oynarım arada. Şarj olarak aman aman...
Top Bottom