Shadow™
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 982
Çen felsefedemi yapıyon çen.Hocam sen soruma cevap versene felsefe katagorisiyle alakalı
Eteğini giy yarın tiyatro provası var.
Çen felsefedemi yapıyon çen.Hocam sen soruma cevap versene felsefe katagorisiyle alakalı
Arkadaşım bana demişsin ki gidip felsefe forumlarında konu açsın demissin.Bende diyorum ki bu forumdada felsefe katagorisi var hiç açıp bakmadın mı diyorumYaw kardeşim içip içip konu açmayın derdin milleti birbirine katmak işte , sana yazılan hakaretlerden zevk alıyorsun bunun da iki sebebi var ya sarhoşsun yada tahtada eksiklik var hadi yatağana
adam da zaten bunu kullanarak ortalığı karıştırıyor ben cevabımı da verdim zaten adama ama oralı bile olmadı derdi cevap almak değil belli kisadece bir konuda cevap isteyen adama cevap hariç her şeyi demişler birde acayip saçmalamışlar haha
troll kardeş sen yatağana git yarın ben sana randevu ayarlicam gidersinArkadaşım bana demişsin ki gidip felsefe forumlarında konu açsın demissin.Bende diyorum ki bu forumdada felsefe katagorisi var hiç açıp bakmadın mı diyorum
Gerçek karakterin ortaya çıktı şuan.Sizin gibi zihniyetlerle hiç biryere varılmıyor.Senden tek ricam sakın ola bu dünyaya çocuk getirme.Yazık olur.Çen felsefedemi yapıyon çen.
Eteğini giy yarın tiyatro provası var.
Ortalığı o gördüğün arkadaşlar karıştırıyor.Kullandığı üslubları görmüyor musun yada görmezden mi geliyorsun.Adam açık açık peygamberi zeki sanıyor dedi ya.Birde oralı bile olmadı demişsin.Ben yazdığın ayetin devamına cevabımı verdim fakat belliki okuyup geri dönüş bile yapmamışsın.adam da zaten bunu kullanarak ortalığı karıştırıyor ben cevabımı da verdim zaten adama ama oralı bile olmadı derdi cevap almak değil belli ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
troll kardeş sen yatağana git yarın ben sana randevu ayarlicam gidersin
Yazıklar olsun senin gibi kemaliste.Atatürkün fotoğrafını koymaya utanmıyor musun profiline.Sordugum soruya cevap vermek yerine hala pire gibi konudan konuya sıçrıyorsunuz üslup bozuyorsunuz ve laf ebeliği yapıyorsunuz.Size göre dini soru soran herkes ortalığı karıştıran mossad ajanıadam da zaten bunu kullanarak ortalığı karıştırıyor ben cevabımı da verdim zaten adama ama oralı bile olmadı derdi cevap almak değil belli ki
troll kardeş sen yatağana git yarın ben sana randevu ayarlicam gidersin
Sen yinede sakin olGerçek karakterin ortaya çıktı şuan.Sizin gibi zihniyetlerle hiç biryere varılmıyor.Senden tek ricam sakın ola bu dünyaya çocuk getirme.Yazık olur.
Ortalığı o gördüğün arkadaşlar karıştırıyor.Kullandığı üslubları görmüyor musun yada görmezden mi geliyorsun.Adam açık açık peygamberi zeki sanıyor dedi ya.Birde oralı bile olmadı demişsin.Ben yazdığın ayetin devamına cevabımı verdim fakat belliki okuyup geri dönüş bile yapmamışsın.
Yazıklar olsun senin gibi kemaliste.Atatürkün fotoğrafını koymaya utanmıyor musun profiline.Sordugum soruya cevap vermek yerine hala pire gibi konudan konuya sıçrıyorsunuz üslup bozuyorsunuz ve laf ebeliği yapıyorsunuz.Size göre dini soru soran herkes ortalığı karıştıran mossad ajanı
Hocam amaç : Sağlıklı üslublu bir ortam oluşturarak dini sorulara cevap aramak ve farklı bakış açılarınıda öğrenmek.Ama sanırım sizde gördünüz konuya cevap dışında herşeyi yazmışlar dalga geçmişler yani bir müslümana sizce yakışır hareketler mi bunlarVaybe ne olaylar dönmüş...sıkılmadınızmı bu tarz konular açıp istediğüniz cevabı alamayıp tekrardan bu tarz konuları açmaktan ?
Haklısınız hocam sizde bilgi edinmek istiyorsunuz ama bi okadarda karşı taraf haklı.forumda daha çok kendimde dahil lise çağında insanlar olduğu için ve dinini Müslümanlık dışı bir şey yapınca havalı olduğunu zannettiler için sizde böyle konular açıp dahada cezbediyorsunuz bilerek yapmasanız Bile o yüzden size tepki göstermişler zaten.Hocam amaç : Sağlıklı üslublu bir ortam oluşturarak dini sorulara cevap aramak ve farklı bakış açılarınıda öğrenmek.Ama sanırım sizde gördünüz konuya cevap dışında herşeyi yazmışlar dalga geçmişler yani bir müslümana sizce yakışır hareketler mi bunlar
Oğlana gelince , onun ana babası inanmış kimselerdi.Çocuğun onları küfre ve inkara sürüklemesinden
korkup öldürdük.' ( Kehf suresi 80 )
Arkadaşlar böyle bir şey nasıl mümkün olabilir ya.Hızır ile musa yolculuk yaparken bi çocuk görüyor,ilerde dinden çıkıcak ailesinide belki
çıkarır diye onu öldürmek ne kadar doğru bir hareket.Hani barış kardeşlik hoşgörü.O çocuk niye yaratıldı ozaman imtihanı neydi öldürülecekse.
Veya aynı olay günümüzdeki çocuklara niye uygulanmıyor, ?