Masum çocuğu öldüren peygamber ?

Ben zaten kişinin amacını biliyorum sadece müslümanlara sallamasından belli oluyor burada kargaşa çıkacağını biliyor çünkü amacı da bu , ayrıca "örnek vatandaş" rolü yapmıyorum tarafsız kalıyorum çünkü olması gereken bu taraf tutarsan doğru sonuca ulaşamazsın sadece doğru olduğunu zannedersin olaya dışarıdaki kişi açısından bakmak gerek her zaman , istisnai durumlar var tabii ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende ayar olmuyor muyum , hep sadece müslümanı sorguluyor başka hiç kimseyi sorgulamıyor tek amacı ortalığı birbirine katmak bizim burada "bulaşukluk" derler

Konu sahibinin öbür hesabıdır muhtemelen

Beni bağlamaz hangi hesabı olduğu. Ben lafımı söyler geçerim, mis gibi uyurum. Adam nerede, nere çekilse gidecek bir şey var, tartışma çıkartmak için konu açıyor.

Burada ben tarafsız olarak söylersem iki tarafında haksız yönü var konu sahibi neden burada konu açıyor , ilk önce konunun açılacağı yerdeki insanları tanımalı nasıl huyları var diye veya gidip teknoloji forumuna yazmamalı illaki felsefe forumları vardır oraya yazabilirdi yaptığı özgürlük dahilinde olsa da burada hoş karşılanmayacağını bilerek burada konu açmaması gerekirdi, bu arkadaşa karşı gelenlerin hatası ise sorgulamayı ve düşünmeyi yani Kur'an-ı Kerim'in ilk emri olan "oku" emrini yok saymalarıdır daha da bir şey demiyorum
Kardeşim burada tartışmadık diye kitap okumamışmı oluyoruz?Sen neyin kafasını yaşıyorsun?Sence bu tartılaşı bir konumu,bu kişi ile tartışılır mı?Kendinden fazla kitap okumuş değil,yaşından bile fazla kitap okumuş kişi ve kişilere önceki arkadaşında aynı yazdığı gibi "Kur'an-ı Kerim'in ilk emri olan "oku" emrini yok saymalarıdır" vb. cümleler yazacağınıza kendiniz okuyun!Ne kadar çok okuduğunuz da cümlelerinizden belli oluyor. 😀😀😀

Beni bağlamaz hangi hesabı olduğu. Ben lafımı söyler geçerim, mis gibi uyurum. Adam nerede, nere çekilse gidecek bir şey var, tartışma çıkartmak için konu açıyor.
Bende onu diyorum direk hiç cevap yazmayalım o da arkada keyiflenmesin

Kardeşim burada tartışmadık diye kitap okumamışmı oluyoruz?Sen neyin kafasını yaşıyorsun?Sence bu tartılaşı bir konumu,bu kişi ile tartışılır mı?Kendinden fazla kitap okumuş değil,yaşından bile fazla kitap okumuş kişi ve kişilere önceki arkadaşında aynı yazdığı gibi "Kur'an-ı Kerim'in ilk emri olan "oku" emrini yok saymalarıdır" vb. cümleler yazacağınıza kendiniz okuyun!Ne kadar çok okuduğunuz da cümlelerinizden belli oluyor. 😀😀😀
Yaa gördün mü işte hayat bak.Sen beni kitap okumamış dersin baskasıda gelir sana der.Oysa kimse bi yabancıya kaç kitap okuduğunu kanıtlayamaz.Üstelik bir insan hiç kitap okumasa bile cok zeki bilgili olabiliyor.Ayrıca bize kitap okumadık diye güya laf söylüyorsun aşağılıyorsun ama hz muhammed de okuma yazma bilmiyordu kitap okumuyordu adam bak dünyayı fethetti.

Yaa gördün mü işte hayat bak.Sen beni kitap okumamış dersin baskasıda gelir sana der.Oysa kimse bi yabancıya kaç kitap okuduğunu kanıtlayamaz.Üstelik bir insan hiç kitap okumasa bile cok zeki bilgili olabiliyor.Ayrıca bize kitap okumadık diye güya laf söylüyorsun aşağılıyorsun ama hz muhammed de okuma yazma bilmiyordu kitap okumuyordu adam bak dünyayı fethetti.
Kardeşim kimi kimin silahı ile vuruyorsun. 😀Samimi olduğun zaman seninle tartışan olur.Şu cümleden bile psikolojik olarak "Ben kitap okumuyorum ama zekiyim,bilgiliyim" dediğin çok belli oluyor.

Kardeşim kimi kimin silahı ile vuruyorsun. 😀Samimi olduğun zaman seninle tartışan olur.Şu cümleden bile psikolojik olarak "Ben kitap okumuyorum ama zekiyim,bilgiliyim" dediğin çok belli oluyor.
Sen önce soruma cevap ver tartışmaları sayfalarca buraya kadar getireceğine.Bir insan kitap okumayıp ta zeki bir insan olabilir diyorum.Bunun başlıca örneğide peygamberin kendisidir.Ne kadar insanlarla dalga geçmeyi seviyorsun ne kadar da üslubsuz seviyesiz konusuyorsun.Bu sizin gibi müslümanların geneli böyle okumadan iman ettikleri için sorulan sorulara cevap vermek yerine laf ebeliğine girerler.8 Yıldır bu tartışmaların içindeyim ben senin gibileri çok gördüm.

Adam peygamberin kitap okumadan zeki olduğunu sanıyor olm, daha neden muhatap oluyorsun? Jajhsushhshha

Adam peygamberin kitap okumadan zeki olduğunu sanıyor olm, daha neden muhatap oluyorsun? Jajhsushhshha
40 Yaşına kadar okuma yazma bilmeyen adam hangi kitapları okududa zeki oldu söyle de bilelim.Ayrıca zeki olduğunu sanıyor ne demek sen acık acık zeki değil mi diyorsun yani.Gittikçe kendini rezil ediyorsun senin yararına en iyisi susman.

Sen önce soruma cevap ver tartışmaları sayfalarca buraya kadar getireceğine.Bir insan kitap okumayıp ta zeki bir insan olabilir diyorum.Bunun başlıca örneğide peygamberin kendisidir.Ne kadar insanlarla dalga geçmeyi seviyorsun ne kadar da üslubsuz seviyesiz konusuyorsun.Bu sizin gibi müslümanların geneli böyle okumadan iman ettikleri için sorulan sorulara cevap vermek yerine laf ebeliğine girerler.8 Yıldır bu tartışmaların içindeyim ben senin gibileri çok gördüm.
Birisi Kur'an-ı Kerim'i farklı farklı dillerde okuyorum diyordu kimdi o ya 😂

Nereeeeden nereye düştün.Kur'an-ı Kerim'i okumadığını itiraf ettin sıra bu konuları saldırı amaçlı açtığına dair itiraf etmende.😀Celal Şengör'ün "ben Kur'an-ı Kerim'i İngilizce dilinde dahi okudum yine bir şey anlamadım" lafını yalanla kendine senkronize etmişsin.😂😂😂

Bak bak konuyu nasıl çeviriyor. 😂😂😂

Güldüy Güldüy Show'da yarın oynamaya başlamalı bu.

Birisi Kur'an-ı Kerim'i farklı farklı dillerde okuyorum diyordu kimdi o ya 😂

Nereeeeden nereye düştün.Kur'an-ı Kerim'i okumadığını itiraf ettin sıra bu konuları saldırı amaçlı açtığına dair itiraf etmende.😀Celal Şengör'ün "ben Kur'an-ı Kerim'i İngilizce dilinde dahi okudum yine bir şey anlamadım" lafını yalanla kendine senkronize etmişsin.😂😂😂

Bak bak konuyu nasıl çeviriyor. 😂😂😂

Güldüy Güldüy Show'da yarın oynamaya başlamalı bu.
Sen hiç iyi değilsin acilen bi hastaneye gitmen gerek.Cümleleri beyin denilen organla anlamadığın ortaya çıktı.Yarınki konuda görüşmek üzere

Sen hiç iyi değilsin acilen bi hastaneye gitmen gerek.Cümleleri beyin denilen organla anlamadığın ortaya çıktı.Yarınki konuda görüşmek üzere
hiç bir zaman görüşmemek üzere

Hocam sen soruma cevap versene felsefe katagorisiyle alakalı
Yaw kardeşim içip içip konu açmayın derdin milleti birbirine katmak işte , sana yazılan hakaretlerden zevk alıyorsun bunun da iki sebebi var ya sarhoşsun yada tahtada eksiklik var hadi yatağana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,522
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri