Arama sonuçları: *

1. Erdem Salih Taşcı

Rehber Düşük Sistemler için Mükemmel 35 Hikayeli Oyun

Hocam neredeyse 2.5 yıl olmuş konuyu hazırlayalı :D. Yani bilemiyorum bu aralar yoğunum ama kesinlikle yapmayacağım gibi bir şey söyleyemem. Bu listeyi hazırlarken çok düşük bir sistemim vardı şimdi nispeten daha iyi bir sistemim olduğundan daha yüksek sistem gereknsinimli oyunları da oynadım o...
  2. Erdem Salih Taşcı

Ps3 kullananlar yardım

720p. 4K televizyonun varsa görüntü bulanık gözükür ve zamanında satma nedenimdi.
  3. Erdem Salih Taşcı

Öneri Gamepass de oynanabilinecek oyunlar

Persona serisi, Forza Horizon 5, Batman Arkham Knight, It Takes Two(co-op), A Way Out(co-op), AC Origins - Odyssey, BF serisi, Dishonored serisi,DOOM Eternal, Fallout 3 - NV - 4, Elder Scrolls Skyrim - Oblivion(pc'de isen), Hellblade, Mirror's Edge - Catalyst, Bannerlord, SOMA, Yakuza Serisi, R6...
  4. Erdem Salih Taşcı

Bisikletimi bisikletçiye götüreceğim. Ne kadar tutar?

İç lastik 50 - 100 arasında değişiyor. İnternetten direkt kutu halinde zincir yağı alsan uzun yıllar gider sana. WD-40. Vites ise ne dediğini anlayamadım. Fakat bisikletçiye götürürsen emin ol ağır kazık yersin evde kendin bisikletin bakımını yapmak kesinlikle çok daha karlı.
  5. Erdem Salih Taşcı

2010-2015i hatırlatan şeyler

Pes 2013, Metin 2, Ceza.
  6. Erdem Salih Taşcı

🔥İndirim Adata 64GB 3.2 USB Bellek 75TL

Kargo parası vermemek için 100TL'ye tamamlamak istiyorum 25TL'ye önerisi olan var mı? Premium'a geçmeyi düşünmüyorum çünkü hepsiburada'dan çok alışveriş yapan birisi değilim. 2 - 3 ayda bir anca denk geliyor.
  7. Erdem Salih Taşcı

🔥İndirim Adata 64GB 3.2 USB Bellek 75TL

https://www.akakce.com/usb-bellek/en-ucuz-kingston-64-gb-exodia-usb-3-2-gen1-dtx-64gb-fiyati,831075077.html Hangisi daha iyidir?
  8. Erdem Salih Taşcı

Silindi

tosla al? papara lite veya ininal sakın uğraşma ikisi de tosla kadar iyi değil. Herhangi bir şok veya d&r'dan alabilirsin 10tl fakat 10tl'yi geri iade ediyor üstüne ilk alışveriş 10tl daha veriyor yani tosla alınca 10tl kâr'da oluyorsun. steam cüzdan kodu da bir seçenek 50tl verip kesintisiz...
  9. Erdem Salih Taşcı

Atatürk Dönemi Çarşaf/Başörtüsü yasak mıydı?

O kadar şey arasından bunu ilk defa duyuyorum. Böyle bir şeyi hiçbir yerde görmedim.
  10. Erdem Salih Taşcı

Lise İngilizcesi ile Oyun Oynanır mı?

Dediğin şeyler net bir seviye belirtemiyor. Denemeden bilemezsin açıkcası. Eğer indirip sonra ingilizce yetmediğinden oynayamadan silmek gibi bir şey yaşamak istemiyorsan youtube'da oynayacağın oyunun full game walkthrough videolarından diyologlarına da bakabilirsin.
  11. Erdem Salih Taşcı

ea playe fifa 23 nezaman gelcek ?

Deneme sürümü haricinde futbol sezonları bitişinde, yazın başlangıcında yani Haziran 2023 gibi gelir.
  12. Erdem Salih Taşcı

Kulaklık önerisi yayın oyun

Buna gerçekten kaliteli bir amfi gerek bu arada. 250 OHM'luk versiyonu için konuşuyorum tabii.
  13. Erdem Salih Taşcı

25tl steam cüzdan kodunu nerden temin edebilirim

Bütün Migros'lardan 25TL'ye 25TL cüzdan kodu alabilirsin. Nakit de geçerli.
  14. Erdem Salih Taşcı

Telefon ana ekranı foto atma yeri

Bu aralar bleach manga kapaklarından bir tanesini çözünürlüğünü arttırıp, yazıları ve gereksiz şeyleri silmiş bir şekilde kullanıyorum. Yakışıyor açıkcası.
  15. Erdem Salih Taşcı

Bir oyunda öncelikle hangisine önem verirsiniz?

Hikayesi ve Oynanışı. Hikayesi olmadan oynanışı ve grafiği olursa Just Cause tarzı şehirde dolaşırım anca. Oynanışı olmadan hikayesi ne kadar iyi olursa olsun eziyet gibi geliyor. Oynayanları izlerim o durumda genelde. Fakat grafikleri 1990'lardan kalmadığı sürece benim için hiçbir sıkıntı yok.
  16. Erdem Salih Taşcı

Öneri Redmi Note 8 kullanıyorum iphone 6s geçilir mi?

Temelli olarak geçilmez. O değil de konuda kendimi hissettim şu anda aktif olarak kullandığım telefon Redmi Note 8 ve babamın eski telefonu da iPhone 6S. Kendisi 12'ye geçince 6S benim elime geçti çok kez günlük kullanma fırsatım oldu ve açıkcası belki de ben Note 8'i ilk çıktığından beri -3 yıl...
  17. Erdem Salih Taşcı

Türkiye, Dünyaca ünlü jet firmasını satın alıyor!

Başlık neden clickbait gibi :D?
  18. Erdem Salih Taşcı

Çözüldü✓ Bilgisayar topluyorum. (destek öreniyorum)

Ölü soket. Performanslı fakat değmez o kadara.
  19. Erdem Salih Taşcı

Pendik'te geçinebilir miyim?

Kurtköy'de Yenişehir ve Çamlık civarlarında kiralar bence gerçekten çok pahalı. Zira buralar biraz sakin, oldukça site olan yerler. Buralarda kiradan dolayı çok geçinemezsin. Hem de buralar havaalanına çok yakın yerler. Kaynarca, Dumlupınardır vb. diğer yerleri hiç bilmiyorum.
Top Bottom