logitech pro x yayın yapıyorum oyun oynuyom mükemmel bir şey istersen yayından sesime bakarsınHem yayın hemde oyun için kulaklık önerisi var mı FPS tarzı oyunlar oynuyorum genellikle
bütçe?Hem yayın hemde oyun için kulaklık önerisi var mı FPS tarzı oyunlar oynuyorum genellikle
dt990 pro (dahili mikrofon yok)
haklısın ek masraflarıda var ama bütçe varsa daha iyisi yok sanırım. arctis nova pro wirelesstan bile iyi kulaklık arkadaş bütçe yazmadığı için önerdimBuna gerçekten kaliteli bir amfi gerek bu arada. 250 OHM'luk versiyonu için konuşuyorum tabii.
Ses seviyesi ile ilgili sıkıntın var mı ? Az diyorlar valo da falanlogitech pro x yayın yapıyorum oyun oynuyom mükemmel bir şey istersen yayından sesime bakarsın
kanka az kalıyoda bence gayet yeterli seviyede pro cs go oyuncularının ayarlarıyla oynuyomSes seviyesi ile ilgili sıkıntın var mı ? Az diyorlar valo da falan
ama gürültü engellemesi bi harika bomba patlasa duymassınSes seviyesi ile ilgili sıkıntın var mı ? Az diyorlar valo da falan
mikrofonu 0 dip sesSes seviyesi ile ilgili sıkıntın var mı ? Az diyorlar valo da falan
Corsair Hs80 wireless öneririm aktif olarak kullanıyorumHem yayın hemde oyun için kulaklık önerisi var mı FPS tarzı oyunlar oynuyorum genellikle
Peki kulaklık boştayken ses sondayken hiç dip ses oluyor mu? Hyperx Cloud 2 yi yeni iade ettim kulaklıktan feci dip ses geliyordu?kanka az kalıyoda bence gayet yeterli seviyede pro cs go oyuncularının ayarlarıyla oynuyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama gürültü engellemesi bi harika bomba patlasa duymassın
Mesaj otomatik birleştirildi:
mikrofonu 0 dip ses
var bunu kullanırken farkettim ama kulağı rahatsız edicek kadar değilPeki kulaklık boştayken ses sondayken hiç dip ses oluyor mu? Hyperx Cloud 2 yi yeni iade ettim kulaklıktan feci dip ses geliyordu?