Arama sonuçları: *

1. Johannes Erwin Rommel

Lflfoflflflflf

Çok büyük potansiyelin var fen çalış İstanbula gel yurt kesin çıkar
  2. Johannes Erwin Rommel

Technopat Forum Kadar İğrenç Bir Forum Görmedim

Bilmiyorum hocam uzun zamandır kullanmıyorum Technopat forum ben aktifken çalışıyordu
  3. Johannes Erwin Rommel

Technopat Forum Kadar İğrenç Bir Forum Görmedim

Şu virgül koymadım diye mute yedim dediğin şeyin önlenmesi için yazım hatası düzeltme tuşu koymuşlar ona da basıver cevabını atmadan bi zahmet
  4. Johannes Erwin Rommel

Kendimi öldürmem için bir sebep söyle

Bazen şöyle konularda Gri Caneri özlüyorum gerçekten adam en azından paragraf paragraf destek veriyordu. Hangi ilaçları kullandın? Ders çalışıp işsiz kalacağını da düşünme iyi bir üniversiteden mezun olursan istesen de işsiz kalamazsın.
  5. Johannes Erwin Rommel

Kadın ve Erkekler Neden Eşit değil???

Öncelikle ciddiye alıp teker teker kendi düşüncelerinizi sunduğunuz için teşekkür ediyorum ve nefret dilini bırakmaya davet ediyorum anlık bir sinirle ben de konu sahibine karşı biraz rencide edici bir dil kullanmışım ondan da özür diliyorum. Şu an maalesef teker teker cevap verecek zamanım yok...
  6. Johannes Erwin Rommel

Kadın ve Erkekler Neden Eşit değil???

Saçma sapan varsayımlarla tamamen yanlış bir konu açmışsınız öncelikle tebrikler. Dilerseniz tüm iddialarınızı teker teker çürütelim. 1-) Askerlik Zorunlu askerlik en başından bireysel hakların ihlalidir. Eğer bu konuyu sadece kadın düşmanlığı için araç olarak kullanmasaydınız zorunlu askerliğe...
  7. Johannes Erwin Rommel

kuduz tehlikesi varmıdır

Hocam hastaneye gidin yarasa kuduzdan başka hastalıklar da taşıyor olabilir.
  8. Johannes Erwin Rommel

Fransızca mı? İspanyolca mı?

Hangisini daha çok seveceksen onu seç 2. dilleri genelde liseler öğretemiyor zaten çok bir şey bekleme
  9. Johannes Erwin Rommel

SOKAK KÖPEKLERİ KONUSUNA BİR DE BU AÇIDAN BAKIN !

Hocam çok güzel uzun uzun yazmışsın da ben dışarıda acaba kuduz kapar mıyım diye dolaşmak istemiyorum ya
  10. Johannes Erwin Rommel

Jiletle tıraş olmak ve boy uzaması

Ne alakası var hocam kim diyor bunu?
  11. Johannes Erwin Rommel

Türkiye Nasıl Düzelir Ya da Düzelir Mi?

Özgürlükçülükle ülkedeki yasa sayısının ve polis şiddetinin nasıl bir bağlantısı var? Amerikanın yönetim şeklinin daha komplike olması yasa sayısını daha mantıklı şekilde açıklar. Demokrasinin mucidi Amerika diyemeyiz ki zaten.
  12. Johannes Erwin Rommel

Türkiye Nasıl Düzelir Ya da Düzelir Mi?

Halley abla hesabı mı sattın allahsız değil miydin sen en son
  13. Johannes Erwin Rommel

Yüz Bakımı için ürün onerisi ( erkek )

Çok istiyorsan düzgün bir temizleyici (parfüm içermesin dikkat et) bir de nemlendirici alman yeterli olur bu yaş için. Yediğine içtiğine dikkat et yastık kılıfını sık değiştir. Bunları düzenli yaparsan minimize edebilirsin ama 16 yaşındasın hormonlar sebep oluyor seninkine komple geçirmen...
  14. Johannes Erwin Rommel

Boyum ne kadar uzayabilir

Neye göre ulaştın kardeşim bu veriye? 13 yaşındasın boyun istersen günde 20 kere çek istersen ayda 1 çek her türlü uzayacak zaten ne alakası var? Daha cinsel eğitim bile görmemişsin okulda burada saçma sapan tavsiye veriyorsun
  15. Johannes Erwin Rommel

Boyum ne kadar uzayabilir

Mastürbasyon yapmak testesteronu yenilemez ne alaka? Testesteron yenilenmesi ne demek zaten yeni sperm üretir maksimum. Onun da boyla hiçbir alakası yok.
  16. Valorant 25 Dolar Gift Card

Valorant 25 Dolar Gift Card

Bir şekilde elime geçti kullanamıyorum baya ucuza bırakıyorum
  17. Johannes Erwin Rommel

Sırttakiler için bir şey diyemeyeceğim Göz altın için gece 1’e kadar ayakta durma 11 gibi yat akşamdan buzdolabına metal kaşık koy sabah göz altına tut biraz. Hala çok kötüyse The Ordinary’nin kafein serumu var onu alabilirsin Yüz için maden suyu falan sürme tam olarak nasıl bir faydası...
  18. Johannes Erwin Rommel

Ne kadar sivilce var? Dokununca acıtıyor mu? Dermatoloğa gittin mi?
  19. Johannes Erwin Rommel

#saveroblox dayanışması

İnancımdan değil de sırf Başo ağabeye destek olmak için attım umarım sonuç alınır.
  20. Johannes Erwin Rommel

Sizce Kuran değiştirildi mi?

Hocam öncelikle teşekkürler kaynaklarla agrümanlarla düşüncenizi savunduğunuz için ben biraz agresif çıkmışım malum Türkiye’de kanonik olan Matta Yuhanna gibi bölümlere bile farklı inciller diye bakılıyor. Öncelikle videodaki arkadaş “İsa tanrı değildir” dedikten sonra sadece 20 saniye falan...
Top Bottom