Neler Yeni

Yüz Bakımı için ürün onerisi ( erkek )

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
Arkadaşlar tenim hassas yaşım 16 yüzümde ergenoikten dolayı sivilce var göz altım mor aile genetiginde var ve genel yüz bakımı için önerilerinizi bekliyorum ( boykot ürünlerine dikkat edelim lütfen benlik sıkıntı yok ama ailem boykot ediyor evde görürlerse iade etirirler bu konu ile alakalı soru sorulması diye yazıyorum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Arkadaşlar tenim hassas yaşım 16 yüzümde ergenoikten dolayı sivilce var göz altım mor aile genetiginde var ve genel yüz bakımı için önerilerinizi bekliyorum ( boykot ürünlerine dikkat edelim lütfen benlik sıkıntı yok ama ailem boykot ediyor evde görürlerse iade etirirler bu konu ile alakalı soru sorulması diye yazıyorum)
Ne kadar sivilce var? Dokununca acıtıyor mu? Dermatoloğa gittin mi?

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne kadar sivilce var? Dokununca acıtıyor mu? Dermatoloğa gittin mi?
Sırt bölgemde çok fazla var yüzümde ise anlimdkilerde sıkıntı yok ama kulağımın önünde var berberler patladığı için oralar dokununca acıtıyor herhangi bir doktora gitmedim bu konuda

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Yüzüne dokunmayacaksın + yüzüne maden suyu ve peeling uygulaması yapacaksın. Maden suyunu yüzüne boşaltmana gerek yok peeling sonrası ve yatmadan önce hafif hafif elinle sür, kapağını geçir üstüne.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Sırttakiler için bir şey diyemeyeceğim

Göz altın için gece 1’e kadar ayakta durma 11 gibi yat akşamdan buzdolabına metal kaşık koy sabah göz altına tut biraz. Hala çok kötüyse The Ordinary’nin kafein serumu var onu alabilirsin

Yüz için maden suyu falan sürme tam olarak nasıl bir faydası olabilir ki? Sivilceleri patlattırmamaya çalış izi kalır.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sırttakiler için bir şey diyemeyeceğim

Göz altın için gece 1’e kadar ayakta durma 11 gibi yat akşamdan buzdolabına metal kaşık koy sabah göz altına tut biraz. Hala çok kötüyse The Ordinary’nin kafein serumu var onu alabilirsin

Yüz için maden suyu falan sürme tam olarak nasıl bir faydası olabilir ki? Sivilceleri patlattırmamaya çalış izi kalır.
Sivilceler için peki herhangi bir krem veya yüz maskesi yüz için genel bı bakım

Saintes Maries

80+ Bronze
sivilceler için diye satılan ürünler yüzün doğal yağ dengesini bozup işleri karıştırabilir. sivilceler dönemsel, normal sayılacak düzeydeler ise, yüzünü sabah kalkınca, akşam yatarken su ile yıkamak ve nazikçe kurulamak, yediğin içtiğin şeylere çok dikkat etmek dışında bir şey yapmana gerek yok. bunlar bulunduğun yaş gereği gayet normal sayılır. eğer normal dışı, aşırı sivilcelenme varsa bilinçsiz herhangi bir ürün kullanmadan bir dermatoloğa görünmen gerekiyor.

FurkanIIy

80+ Bronze
Doktora git hocam. Ergenlik sivilceleri için nette gördüğün saçma sapan şeyleri uygulama. Doktorun önerdiği kremler veya sabunları kullan.

15 yaşımdayken bir tane foruma sormuştum böyle bir soru. Adam bana diş macunu sür demişti. Ben de mentollü diş macunu sürdüm yüzüme. Sonrası hüsran :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Çok istiyorsan düzgün bir temizleyici (parfüm içermesin dikkat et) bir de nemlendirici alman yeterli olur bu yaş için. Yediğine içtiğine dikkat et yastık kılıfını sık değiştir. Bunları düzenli yaparsan minimize edebilirsin ama 16 yaşındasın hormonlar sebep oluyor seninkine komple geçirmen neredeyse imkansız. Görmeden bir şey diyemem tabi akne gibiyse ve çoksa dermatoloğa git zaten burada tavsiye arayacağına

Ernest Muçi

80+ Bronze
Knk bende 5 yıla yakındır aynı şekilde sivilcelerle uğraşıyorum 7ay roaccutane ilacını kullandım eğer doktora gidersen ve bu ilacı verirse 2kere değil 10kere düşün derim öncelikle
Boykot olmayan yüz temizleme jeli bulmak zor ama bioderma tercih edebilirsin yada yüzün çok yağlıysa eşşek sütü sabunu vs doğal sabunlar çok iyi geliyor
Eğer yapabilirsen 15-20gün boyunca sabah aç karnına sarımsak ez ve yut 1,5hafta kadar yuttum kolumdaki ve bacağımdaki sivilcelere baya iyi geldi ve en önemlisi benim yaptığım en büyük hata ise yüzüne sakın ha sakın elleme
Geçmiş olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk bende 5 yıla yakındır aynı şekilde sivilcelerle uğraşıyorum 7ay roaccutane ilacını kullandım eğer doktora gidersen ve bu ilacı verirse 2kere değil 10kere düşün derim öncelikle
Boykot olmayan yüz temizleme jeli bulmak zor ama bioderma tercih edebilirsin yada yüzün çok yağlıysa eşşek sütü sabunu vs doğal sabunlar çok iyi geliyor
Eğer yapabilirsen 15-20gün boyunca sabah aç karnına sarımsak ez ve yut 1,5hafta kadar yuttum kolumdaki ve bacağımdaki sivilcelere baya iyi geldi ve en önemlisi benim yaptığım en büyük hata ise yüzüne sakın ha sakın elleme
Geçmiş olsun
Ekstra olarak güzellik merkezinde cilt bakımı yaptırabilirsin kendim araştırdım baya mantıklı geldi haftaya başlayacağım inşallah eğer fayda bulursam konuya dönüp sana bilgi veririm

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
Geçmiş olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekstra olarak güzellik merkezinde cilt bakımı yaptırabilirsin kendim araştırdım baya mantıklı geldi haftaya başlayacağım inşallah eğer fayda bulursam konuya dönüp sana bilgi veririm
Genelde 18 yaş üstü ne hizmet veriyo güzellik merkezleri

Top Bottom