Arama sonuçları: *

1. _Fornax

Discord Valorant yayını açarken ekranı algılamıyor

Discordda valorant yayını açmak istiyorum fakat tam ekrana geçince siyah ekran verip oyunu algılamıyor. Ne yapabilirim?
  2. _Fornax

GT635M Performans Kaybı

Evet Yan Sanayi. Ama benim anlamadığım benchmark testlerinde Gt635m daha fazla performans veriyor. Eğer sorun şarj aletinde olsaydı Hd4000de az performans vermezmiydi ?
  3. _Fornax

GT635M Performans Kaybı

Şarj Aletini 1.5 hafta önce değiştirdim. Onda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Güncel driverda yüklü.
  4. _Fornax

GT635M Performans Kaybı

Evet. İntelde ısınıyor fakat daha fazla performans veriyor.
  5. _Fornax

GT635M Performans Kaybı

Bir diğer ekran kartımda İntel Hd4000. İnternette karşılaştırınca Gt635m daha iyi performans veriyor. Fakat benim bilgisayarımda tam tersi. Gt635m valo, lol tarzı oyunlarda diğer gpuya bakaraktan daha düşük fps veriyor. Olayı anlayamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. _Fornax

Yardım Laptop Ekran Kartı Farklı

Ona baktım fakat görev yöneticisinde ekran kartı gözükmüyor.
  7. _Fornax

Yardım Laptop Ekran Kartı Farklı

Merhabalar başlık pek uymadı ama olduğu kadar. Casper laptobumun klavyesinin altında iki tane çıkartma var. Biri nvidia biri de intel. Ekran kartının markasını nvidia olarak göstermesine rağmen ekran kartım intel hd graphics 4000. Experience uygulamasını da başlatırken hata veriyor. Aygıt...
  8. _Fornax

Öneri Gamenote Klavye ve Mousesi İyi mi?

RGB olmaması çok büyük sorun değil bana göre. En azından gamepower almıyorum. Gayet iyi, mekanik bir klavye. İhtiyacımı, iyi kullanırsam senelerce götürecek bir klavye.
  9. _Fornax

:) Kusura bakmayın yazdıgım konuları unutuyorum. Cevap vermissiniz zaten. Tesekkurler
  10. _Fornax

Mouseye de müsait olunca bakabilir misiniz? Sensörü iyi mi bilmiyorum o fiyata göre.
  11. _Fornax

Teşekkürler. Yay sesi sorun çıkaracak kadar fazla mı çıkıyor?
  12. _Fornax

Dosyalarını şimdi attım.
  13. _Fornax

Merhaba arkadaşlar. Hem görsel hem de donanım olarak iyi bir f/p markası bence. Şu ürünleri almayı düşünüyorum . Monitörden sonra. Sizce iyi mi?
  14. _Fornax

Düşük Sistem Oyun Tavsiyesi

Aynı konu var biliyorum. Fakat sistemim daha eski ve kotü. Sadece mc oynuyorum. 1 senedir ustalaştım oyunda. Hep aynı yerleri de görmekten biktım. Sistemim Yazıyor. Hangi oyunları oynayabilirim? İntel 2 Quad Q8200 ATI radeon Hd3450 2gb ram 140gb HDD Windows 8.1 32 bit
  15. _Fornax

Yardım SPCP199 vs. PWM3325 Sensörler

Tamamdır sağolun
  16. _Fornax

O makro tuşlarının altindaki delikler rahatsız eder mi?? İnternetten yazılımını buldum. Bu daha iyi demek. Teşekkürler
  17. _Fornax

:) Nereden bildiniz...
  18. _Fornax

Arkadaşlar hangi sensör daha iyi? Hangisi iyiyse o mouseyi alacağım.
  19. _Fornax

Katar Pro'nun yanına gidebilecek f/p klavye önerisi

Ben de mousesini de alıp set dizmeyi planlıyordum fakat hem yazılımı yok hem de sensörü kötü dedikleri için mousesinden vazgeçtim. Klavyesi güzel ama. Hayırlı olsun.
  20. _Fornax

Katar Pro'nun yanına gidebilecek f/p klavye önerisi

Teşekkürler
Geri