_Fornax
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
Ürün yokMerhaba arkadaşlar. Hem görsel hem de donanım olarak iyi bir f/p markası bence. Şu ürünleri almayı düşünüyorum . Monitörden sonra. Sizce iyi mi?
Mouse hakkında bilgim yokDosyalarını şimdi attım.
Teşekkürler. Yay sesi sorun çıkaracak kadar fazla mı çıkıyor?Mouse hakkında bilgim yok
Klavye kb435l galiba klavyeyi kullanıyorum memnunum
Klavye blue switch
Örgü gibi bir kablosu var
Outemu değil content ne olduklarını bilmiyorum
Biraz yay sesi var bu bütçedeki her klavyede var
Blue switch olduğu için biraz sesli
Ben memnunum
Sorun çıkaracak kadar fazla değil arada bir oluyor ben rahatsız olmadım @Nightmare837 ∆∆∆ kullanıyor o da rahatsız değildi galibaTeşekkürler. Yay sesi sorun çıkaracak kadar fazla mı çıkıyor?
Bende de yay sesi var ama duymak için ekstra çaba sarf etmek lazım. Kulaklık takılı değilken çok zor duyuyorum (hatta duymuyorum), kulaklık varken hiç duymuyorum.Sorun çıkaracak kadar fazla değil arada bir oluyor ben rahatsız olmadım @Nightmare837 ∆∆∆ kullanıyor o da rahatsız değildi galiba
Mouseye de müsait olunca bakabilir misiniz? Sensörü iyi mi bilmiyorum o fiyata göre.Bende de yay sesi var ama duymak için ekstra çaba sarf etmek lazım. Kulaklık takılı değilken çok zor duyuyorum (hatta duymuyorum), kulaklık varken hiç duymuyorum.
Tabii o garip metalik ses hâlâ var. Ama çok olmuyor.
Cevap vermemiş miydim zaten? Konuyu at bi bakalım.Mouseye de müsait olunca bakabilir misiniz? Sensörü iyi mi bilmiyorum o fiyata göre.
Yanma Modları var her tuşa ayrı renk atayamıyoruzKlavye rGB değil