Arama sonuçları: *

1. M

Manisa Otogardan Salihli'ye nasıl gidilir

Merhaba arkadaşlar Manisa'ya bilet aldık ama Salihli'ye gidecez. Son dakka öğrendik Salihli'ye uğramıyormuş otobüs. Ne yapılabilir ulaşım en kolah yolu nedir. Yardımcı olursanız sevinirim. Google bilgisi yazmayın lütfen. Manisa'da ikamet eden veya etmiş olanlar yazsın
  2. M

Büyük ve Hava Akışı İyi Kasa Önerisi

GAMEPOWER HORİZON MÜQ https://www.incehesap.com/gamepower-horizon-gaming-4-120mm-rgb-fan-mesh-kasa-rgb-kontrolcu-ve-uzaktan-kumanda-fiyati-46449/?gclid=Cj0KCQjwuLShBhC_ARIsAFod4fLosFa5Zr6bwu1AzzVXopCj2HGmUP97JBKTsPOf0FAwysJUGe6CwZoaAoXsEALw_wcB
  3. M

Yardım Rampage voyager monitör alınır mı?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2718-2kpc-mhd-27-1ms-qhd-curved-oyuncu-u-fiyati,1124931480.html BUNU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BEN DE
  4. M

Ramlerim kaç mhz de çalışıyor?

Anakart modeliniz nedir
  5. M

Bilgisayarın anakartı max kaç gb ram destekliyor ?

https://www.findlaptopdriver.com/3646h-hewlett-packard-mainbaord-specifications/ Max 16 destekliyor knk 1680636971 @Emmree arkadaşımızın dediği gibi 4+4+4+4 1333 MHz e kadar olan ramlari destekliyor.
  6. M

Bina FİBER Altyapı

Telekom destek ile iletişime geçin sık sık başvuru sürecinizi sorun darlayın yani açıkçası Ne kadar çok sık sorarsan o kadar süreç hızlanabilir. Ama ilk önce fiber alt yapı desteğiniz olmadığı için uzun sürecektir.
  7. M

Bina FİBER Altyapı

Apartman 4 katlı mı
  8. M

Bina FİBER Altyapı

Yeni bina mı eski bina mı ?
  9. M

Bina FİBER Altyapı

Telekom ile bağlantıya geçip hat isteyeceksin. Getirmeleri uzun sürer. Binadaki herkesin başvuru yapması süreci hızlandırır.
  10. M

İşlemci fan ayağı kırıldı

Nerden baktın knk
  11. M

İşlemci fan ayağı kırıldı

Yok heralde Anlammıyom ingilicce
  12. M

Windows+R tuşuna basıp, açılan pencereye regedit yazın ve Enter tuşuna basın. Açılan pencereye sırasıyla HKEY_LOCAL_MACHİNE> Hardware > Description > System > BIOS 1680635131 O bölümde anakart çıkması lazım
  13. M

Klavyenizdeki Windows logosu ile R tuşuna (Windows + R) aynı anda basın veya Windows 10 sürümünüze gömülü olan arama çubuğuna msinfo32.exe yazın. Eğer Windows + R kombinasyonunu kullandıysanız önünüze gelen Çalıştır ekranına msinfo32.exe yazın. Yukarıdaki ekranın bir benzeri önünüze gelecek...
  14. M

Akşam uyuyup sabah kalktigimda saclarim havaya kalkiyor

Toprağa bas sende elektrik var knk Yastık yorgan değiştir Yün yastıkta mı yatıyorsun ?
  15. 2k monitör alınır

İstanbul 2k monitör alınır

Gigabyte Asus Samsung Aoc MSI Dell yani bilindik markalar olması tercihdir. En az 144 hz 1ms 24 27 inch
  16. M

Mavi Ekran bilgisayarım çöküyor nedensiz

Ben 350fps aldığım oyundan win 11 sonrası Max 200-215 alıyordum kafayı yedim. Sil yükle yptım olmadı Formatladım olmadı. Win 10 a geçtim düzeldi. Ama sıkıntı olacağını zannetmiyorum .bahsettiğim 6-7 ay oluyor büyük ihtimal xmp veya SSD dolu olduğundan. 1680559537 Ondn sonr mı oldu peki
  17. M

Hep sıkıntı bu 11
  18. M

Win11 mi kullanıyorsun yoksa
  19. M

Knk testlerde zaten Ram ve işlemcide düşük göstermiş. Xmp yı aç bi res at mindump a da baksınlar istersen ona göre hareket edelim. Windows M2 ye kurulu dimi
  20. M

Yanlışsam düzelt @Emmree
Top Bottom