Yok heraldeHocam bir sorum olacaktı kimse yanıtlamıyor bende h610m a d4 asus prime var bu kartın argb destegi varmı yokmu bilmiyorum ona göre argb veya rgb alacağım
Anlammıyom ingilicce
Yok heraldeHocam bir sorum olacaktı kimse yanıtlamıyor bende h610m a d4 asus prime var bu kartın argb destegi varmı yokmu bilmiyorum ona göre argb veya rgb alacağım
Nerden baktın knkARGB desteği var.
İd cooling 214xt nin icinde mi geliyor kumandaEvet ama kumanda geliyor yanında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet geliyor
Onu bilmiyorum benim ki perfan 120 h i5 11400f işlemcim var boşta 800fan devrinde 30 derece max 60 derece 1300 fan devrinde Max 2000 devre ulaşıyorİd cooling 214xt nin icinde mi geliyor kumanda
Lga 1700 kit geliyormu içindenOnu bilmiyorum benim ki perfan 120 h i5 11400f işlemcim var boşta 800fan devrinde 30 derece max 60 derece 1300 fan devrinde Max 2000 devre ulaşıyor
Evet resim de uzun olanlar 1700için
var usta sana yalan borcu mu varBildigim kadariyla lga1700 yoktu
buna reklam amaçlı uyarı veren moderatöre selam olsun. paylaş kazan ibaresini görmedim. arkadaş nereden bulabilirim deyince en ucuz ürünü bulup linkini attım. 20₺ lik ürünü paylaşınca ne kazanacağım? yönetici vasfınız dolayısıyla saygıda kusur etmek istemem ama bazen çok can sıkıcı kararlar alabiliyorsunuz. 20₺ nin paylaş kazanı YOK ARTIK... biraz empati lütfen... burada birilerine yardımcı olmak için biz de çaba sarf ediyoruz ve yeni bilgilere ulaşıyoruz diye bu forumda saatler geçiriyoruz, ama siz en ufak gözden kaçan bir şey için aba altından sopa gösteriyorsunuz... YAZIK.......n11'den 4 Adet 775 Pin İşlemci Ayağı Lga 775 Pin Fan Ayağı Tırnağı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Buradan işlemci soketine göre arama yapabilirsiniz.