Arama sonuçları: *

1. HasTaBK

İnternet bağlı ama internet yok

24 saati aşkın süredir internet bağlantısı hem ethernet hem de wifi üzerinden bağlantı kuruyorum ancak hiçbir şekilde kullanamıyorum. Modem arayüzüne baktığımda ethernet bağlantısı gözükmüyor bile, pcde bağlı yazıyor discord sunucuları vs gözüküyor ama bağlantı sağlanmıyor. Google da ise direkt...
  2. HasTaBK

Farming simulator 22 oyundan atıyor

Arkadaşımla beraber oynamak için girdiğimiz de, sunucuya ben açtığım takdirde onu atıyor. O açtığı takdir de beni atıyor bilgisi olan var mı?
  3. HasTaBK

format attıktan sonra modem arayüzü girmiyor

pcye format attıktan sonra 192.168.1.1 sitesi yüklenmiyor hız testi vs stabil çıkıyor siteye bi giriyor gibi oluyor çok yavaş sonra girmiyor bilgisi olan?
  4. HasTaBK

Discord installation has failed

sil yükle olmuyor, star kötü güçlere karşı
  5. HasTaBK

Discord installation has failed

Hata alıyorum discord kurarken yardımcı olabilecek?
  6. HasTaBK

CS2 Lobi rank aralığı

Herhangi bir elodaki biri kendisinin ne kadar yüksek biri ve ne kadar alçak biriyle oynayabilir bilgisi olan var mıdır?
  7. HasTaBK

İnternet stabil ancak download düşük

Ya yeni pakete geçmeden önce yeni modem de almıştık, ankastre kutusu nedir bilgim yokta. farklı adaptör veya modem yok maalesef. çalışma da yok
  8. HasTaBK

İnternet stabil ancak download düşük

Merhabalar oyunlarda hiç bir gecikme almıyorum yayın açıyorum sıkıntı yok ancak download değerleri düşük video izlenmeyecek dereceye geliyor internette siteye vs girmemezlik yapıyor bilgisi olan nasıl düzeltilir?
  9. HasTaBK

Bufferbloat sorunu yardım

Hocam yeni aldım modemi de
  10. HasTaBK

Upload Latency nedir?

heh bahsettiğim şey şu alttaki sarı mavi mor küçük simgeler 2 4 2 1713796069 bende de gördüğün üzere 6 16 108 hiç yoktan 6 16 16 gibi bir şey olsun yeter
  11. HasTaBK

Bufferbloat sorunu yardım

Bufferbloat testi yaptım sonucu; https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=bd19d0a3-aa6b-4f5d-9f4b-bdc1e3cddcc1 Download 40 Upload 90 civarında geziniyor bunları nasıl düşürebilirim bilgisi olan var mıdır?
  12. HasTaBK

Upload Latency nedir?

Hocam sorun olan değerler değil internet üzerinden aynı testi yapıp atabilir misiniz?
  13. HasTaBK

Upload Latency nedir?

Hocam cat 6 kablo kullanıyorum değerler stabil sadece ve sadece upload latency yüksek nedenini bilmiyorum araştırıyorum pek bir sonuç elde edemedim 1713795483 Ek olarak az önce aradım bahsettim modem güncellemesi yapıp kapattı ancak test yaptığımda hâlâ upload latency yüksek
  14. HasTaBK

Upload Latency nedir?

Yayın açmaya çalıştığımda tahminimce bu upload latencyden ötürü ping giriyor oyunlarda o yüzden
  15. HasTaBK

Upload Latency nedir?

Bunu nasıl azaltırız neden 100
  16. HasTaBK

Upload Latency nedir?

speedtest yaptığım vakit dikkatimi çeken şey oldu. Burada ki Upload Latency her defasında 100lerde olduğunu görüyorum. Bu sıkıntı çıkartır mı? Ne olduğuna ve ne işe yaradığına dair bilgisi olan var mıdır? Modem: VC220-G3u Plus
  17. HasTaBK

yayın açarken ping giriyor

Yayın açınca ping girmeye başlıyor, yardımcı olabilecek var mı? 1080p 60fps 8K bitrate veriyorum.
  18. HasTaBK

Tyt Ilk 450bin kaç net e gelir

Türkçe 24 Sos 15 mat 22 fen 15 YKS 2023 - 260k tyt
  19. HasTaBK

ethernet tanımlanamayan ağ

Bilgisayarı her yeniden başlattığımda tanımlanamayan ağ sorunu ile karşılaşıyorum sorun gider dediğimde DHCP sunucuna erişilemiyor gibi hatalar veriyor. bağdaştırıcıyı yeniden başlat vs diyerek bir süre içinde çözüyorum ancak düne kadar olmayan bu sorun şimdi canımı sıkmaya başladı bilgisi olan...
  20. HasTaBK

ac1200 mesh wifi kurulum

bir iki gün önce türk telekomdan vc220-G3u plus isimli modem + mesh ürününü aldım sormak istediğim şey şu kablo aracılığı ile mesh kuruluyor ancak kablo olmadan kurulum konusunda bilgisi olan var mı bir iki kere bağladım ancak beyaz ışık yanması gerekirken yanmıyordu yardımcı olabilecek var ise...
Top Bottom