Arama sonuçları: *

1. B

Realtek Equalizer Gitti

Arkadaşlar ön taraftaki kulaklığımın jakları çalışmıyor diye bağlantılarını kontrol ettim bişey olmayınca realtekten bakayım dedim realtek indirdim fakat equalizer ayarlarım gitti ve şimdi hiç ayarlayamıyorum ne yapmam gerekli
  2. B

Devre Şeması Çizimi Yardımı

Elim biraz yatkındır lehim olsun kaynak olsun. Şu zamana kadar hiç elektronik dersi görmedim ondan dolayı olabilir :) 1685023414 Evet maalesef lehim havyası iyi değil eritmiyor 50 tllik bir makineydi :') 1685023485 çok teşekkürler hocam
  3. B

Devre Şeması Çizimi Yardımı

Arkadaşlar merhaba finallere ek proje olarak hoca basit bir devre ve devrenin şemasını istedi. Devreyi yaptım ama şema çizmeyi bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı?
  4. B

Çözüldü✓ İki Kart Arasında Tercih Yapamadım

1030 da ayriyetten 452 tl daha koyuyor yurt dışı olduğu için 1679776670 bu videodaki kart 2gblık mış 4gb sanırsam daha iyi olur
  5. B

2 Gb biraz az gibi geldiği için 4gblık lara bakıyordum sorunlu bir kart mı
  6. B

ekledim yukarıya
  7. B

Yeni bir ekran kartı arayışındayım ikinci elden çekindiğim ve temiz kart bulma ihtimalimin düşük olduğunu düşündüğüm için sıfır almaya karar verdim sizce hangi kartı almalıyım arasında fark var mı? https://www.hepsiburada.com/sapphire-rx-550-4g-d5-pulse-oc-11268-01-20g-p-hbv000004vt0t...
  8. B

Yardım Sapphire RX580 Nitro+ 8GB Alırken nelere dikkat etmeli

max 2 bin TL'ye bu sisteme uygun 4gb ekran kartı öneriniz varmıdır RAM : 4 GB KINGSTON DDR 2 İŞLEMCİ : INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHz ANAKART : ASUS P5KPL-VM PSU : FSP ATX 4035-HEN 400W
  9. B

Çok teşekkürler bende aynı fikirdeyim ama emin olamadım peki önerdiğiniz başka bir kart varmı en düşük 4gb olacak şekilde eski bir sisteme sahibim yaklaşık 15 senelik
  10. B

Arkadaşlar sahibinden de bulduğum ilan 2.150 mining yapılmamıştır diyor kartları deprem bölgelerindeki internet kafelerden topladıklarını söyledi güvenlik bantları duruyor geri iade yok biz gelip takıp test yapıyoruz alım daha sonra gerçekleşiyor deniliyor sizce bu fiyata alınır mı nelere dikkat...
  11. B

Öneri Ekran Kartı Önerisi 15 Senelik PC için

Merhaba arkadaşlar elimde 15 senelik bir pc var ekran kartı bozuldu buna uygun en az 4 gb olan bir ekran kartı önerebilir misiniz? Sistem Parçaları RAM : 4 GB KINGSTON DDR 2 İŞLEMCİ : INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHz ANAKART : ASUS P5KPL-VM PSU : FSP ATX 4035-HEN 400W MONİTOR : SAMSUNG CRG50...
  12. B

Öneri 300 TL civarı klavye önerisi

Arkadaşlar klavyem bozuldu 300 TL civarı fiyat performans klavye arıyorum oyun ve genel kullanım için ışık olup olmaması önemli değil şimdiden teşekkürler 1675946150 Ek olarak tuşların üstündeki yazının da okunabilmesi çok önemli
  13. B

Yazılım İçin Laptop Önerisi

Tabii bana kalsa bende isterim fakat arkadaşın bütcesi bu yeni öğreniyor
  14. B

Yazılım İçin Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar yazılım after effects gibi programları kullanmak amacıyla bir laptop arıyorum yardım ederseniz sevinirim Bütçe aşağı yukarı bu biraz daha fazla olabilir şimdiden teşekkürler
  15. B

480 GB Sata SSD Önerisi

M2'nin daha iyi olduğunu biliyorum maalesef anakartım desteklemiyor :)
  16. B

480 GB Sata SSD Önerisi

Arkadaşlar sata ssd arıyorum bildiğiniz fiyat performans ürünler var mı beni uzun yıllar götürsün sağlığı hemen düşmesin kronik olmasın. Ve ek olarak şunları buldum önerir misiniz...
  17. B

480 GB SATA SSD ÖNERİSİ

Arkadaşlar sata ssd arıyorum bildiğiniz fiyat performans ürünler var mı beni uzun yıllar götürsün. Ve ek olarak şunları buldum önerir misiniz...
  18. B

Amazondan SSD Alınır mı ?

Evet haklısınız :) fakat bilgisayarım oldukça eski m2 desteği yok maalesef 1661509349 Arkadaşlar sizin önerebileceğiniz başka bir marka var mı ?
  19. B

Maalesef anakartım desteklemiyor eski olduğu için yinede teşekkür ederim yorum için
  20. B

Kingston markasında sorun yaşayan çok olmuş o yüzden biraz tereddüt ettim stabil çalışmıyor deniliyor
Top Bottom