Neler Yeni

Yardım Sapphire RX580 Nitro+ 8GB Alırken nelere dikkat etmeli

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Akman
Arkadaşlar sahibinden de bulduğum ilan 2.150 mining yapılmamıştır diyor kartları deprem bölgelerindeki internet kafelerden topladıklarını söyledi güvenlik bantları duruyor geri iade yok biz gelip takıp test yapıyoruz alım daha sonra gerçekleşiyor deniliyor sizce bu fiyata alınır mı nelere dikkat etmeliyim alırken

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,367
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Piyasadaki bu kartların %80'i mining çıkması. Bunun da fiyatı pek uygun gelmedi bana.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Arkadaşlar sahibinden de bulduğum ilan 2.150 mining yapılmamıştır diyor kartları deprem bölgelerindeki internet kafelerden topladıklarını söyledi güvenlik bantları duruyor geri iade yok biz gelip takıp test yapıyoruz alım daha sonra gerçekleşiyor deniliyor sizce bu fiyata alınır mı nelere dikkat etmeliyim alırken

Pahalı kesinlikle ama kesinlikle alınmaz o kart. İnternet kafe ve Mining kart kesinlikle alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Akman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler bende aynı fikirdeyim ama emin olamadım peki önerdiğiniz başka bir kart varmı en düşük 4gb olacak şekilde eski bir sisteme sahibim yaklaşık 15 senelik

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Pek bilmem de furmark testi yaptırmak gerek ısı değerleri normalse oyun testlerin de ise youtube ki rx580 lerle karşılaştırırsan yakın fps alıyorsa o kart alınabilir diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Akman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Piyasadaki bu kartların %80'i mining çıkması. Bunun da fiyatı pek uygun gelmedi bana.
max 2 bin TL'ye bu sisteme uygun 4gb ekran kartı öneriniz varmıdır

RAM : 4 GB KINGSTON DDR 2
İŞLEMCİ : INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHz
ANAKART : ASUS P5KPL-VM
PSU : FSP ATX 4035-HEN 400W

Top Bottom