Arama sonuçları: *

1. B

Ekran kartı seçimi HK.

Tabii öyle, sonuç olarak her ikisi de güncel oyunları oynatıyor, 3060 ın avantaj ve dezavantajları ne olur 1733057728 Öneriniz 4060 dan yana sanırım
  2. B

Ekran kartı seçimi HK.

vatandan bir indirim kullanacağım biraz uyguna gelecek, ücreti düşünmezsek hangisi alınmalı 12 gb mı 8 gb mı
  3. B

Ekran kartı seçimi HK.

Vatan bilgisayar dan ekran kartı alacağım Sizce hangisini almalıyım?
  4. B

AMD FX 8350 GOD OF WAR RAGNARÖK

Merhabalar, Cracli god of war ragnarök indirdim. ancak işlemcim desteklemiyor. sistem: 16 gb ddr3 ram, 4gb 1050ti ve Aamd-fx8350 işlemciye sahibim bu özellikler ile oyunu oynayabilir miyim yarımcı olur musunuz
  5. B

Grundıg 65 GHU 7505B 4k TV

Bu markayı kullanıyor musunuz ?
  6. B

Doğrudur knk daha önce hiç fiyatına bakmadım İlerleyen zamanlarda kanal değiştirirken donma oluyor diyen var
  7. B

Merhabalar Grungig marka TV almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar varsa deneyimini anlatabilir mi? Bu marka TV alınır mı? Ya da 20-25k arası önerdiğiniz TV var mı? Yardımlarınız için teşekkürler İyi akşamlar...
  8. B

ASUS Prime B660M-A WIFI D4 B660 Anakart

Arkadaşlar merhaba Bu anakartı almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? ve 3600mhz olan ram bunda çalışır mı? 5333mhz o.c diyor 3600 mhz ram çalışması için o.c mu yapmam gerekiyor anlamadım Yardımlarınız için teşekkür ederim...
  9. B

RüzgarNet kullanılır mı?

GibirNet iyi mi düşünceniz nedir?
  10. B

RüzgarNet kullanılır mı?

Arkadaşlar Merhaba Aranızda RüzgarNet kullanan var mı? Nasıl internet önerir misiniz? Teşekkür ederim.
  11. B

Localhost da opencart kurulumunda hata

Dostlar merhaba Localhost u kurdum. Xampp i kurdum. Xampp içerisinde dosya oluşturdum opencart dosyalarını içerisine yükledim. Ancak opencart ı lıcalhostda açamıyorum yardımcı olur musunuz? Lütfen.
  12. B

Mkey RGB12 LED 80×30 mousepad önerisi

Arkadaşlar aşağıdaki mousepadi almayı düşünüyorum önerir misiniz? Aranızda kullananlar var mı ? https://www.hepsiburada.com/mkey-rgb12-led-xl-80x30-mousepad-p-HBCV00000ZTT6C?magaza=MKEY&url_src=and-product-detail Şimdiden teşekkürler.
  13. B

5 bin tl ye telefon önerisi ve relefon seçimi

Teşekkürler dostum
  14. B

Kamera ve bataryası nasıl memnun musunuz.
  15. B

Dostum sıfır telefon bakıyoruz.
  16. B

Arkadaşlar merhaba Babam için telefon bakıyoruz aşağıdaki modellerden hangisini önerirsiniz ya da 5 bin TL civarında önerebileceğiniz telefon modeli var mı? Şimdiden teşekkürler. -Huaweı Nova y70 4/128 -Xıaomı redme 10 4/128 -Omıx x400 4/128 -Omıx x600 6/128 -Oppo A55 4/128
  17. B

Asus m5a78l-m lx3 ERP KAPATMA

Arkadaşlar merhaba Bilgisayarı kapatınca kulaklığın rgb ışıkları yanmaya devam ediyor biostan erp ayarını kapatmak istiyorum Ancak bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Anakart: Asus m5a78l-m lx3
  18. B

Neden Darboğaz var .?

Amd fx8350 Msı gtx 1050ti 4g 8gb ram Sıvı soğutma 240 gb ssd 4t hdd Arkadaşlar merhaba kullandığım sistem bu Volarant oynarken gpu kullanımı %60 ı geçmiyor Cpu kullanımı %80 i görüyor değerler sürekli değişiyor ancak cpu kullanımı gpu kullanımına göre genelde fazla Sorun gta 5 de de aynı...
  19. B

Gta5 de fps çok fazla düşüyor

Evet sıfırdaymış zaten
  20. B

Gta5 de fps çok fazla düşüyor

Hayır herhangi bir işlem yapılmadı tüm sürücüler güncel
Geri