RüzgarNet kullanılır mı?

Bekir1

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar Merhaba
Aranızda RüzgarNet kullanan var mı? Nasıl internet önerir misiniz?

Teşekkür ederim.

ComNet, GIBIRNet, netspeed'e bir bakın derim.

6-7 aydır GıbırNet kullanıyorum, tek sorunum haftada iki defa falan geceleri genel kesinti oluyor. Genel olarak memnunum.

GibirNet iyi mi düşünceniz nedir?
gibirnet ve comnet , artan internet tarifesi fiyatlarından dolayı reklamlanan berbat bir altyapı ve teknik ekibe sahip rezil bir firma. Daha önce forumda deneyiminden bahseden bir kullanıcı vardı zaten. Ben millenicom kullanıyorum ve memnunum. Bunun dışında turknet-netspeed ve tbtnet size önerebileceklerim arasında.

GibirNet iyi mi düşünceniz nedir?
Adını şu sıralar çok duyuyoruz. Denenir gibi hazır taahhütü de yok. Ki şahsi fikrim ben ve çevremdeki birçok kişi kullandık ve kullanmaya devam ediyoruz iyi gidiyor şuan.

gibirnet ve comnet , artan internet tarifesi fiyatlarından dolayı reklamlanan berbat bir altyapı ve teknik ekibe sahip rezil bir firma. Daha önce forumda deneyiminden bahseden bir kullanıcı vardı zaten. Ben millenicom kullanıyorum ve memnunum. Bunun dışında turknet-netspeed ve tbtnet size önerebileceklerim arasında.
Ayrıca unutmayın ki kullandığınız İSS sizi bir yere kadar kurtarabilir. Her şey ne yazık ki ülkemizde henüz daha rayına oturmamış altyapıda bitiyor.

Geri