GibirNet iyi mi düşünceniz nedir?ComNet, GIBIRNet, netspeed'e bir bakın derim.
gibirnet ve comnet , artan internet tarifesi fiyatlarından dolayı reklamlanan berbat bir altyapı ve teknik ekibe sahip rezil bir firma. Daha önce forumda deneyiminden bahseden bir kullanıcı vardı zaten. Ben millenicom kullanıyorum ve memnunum. Bunun dışında turknet-netspeed ve tbtnet size önerebileceklerim arasında.GibirNet iyi mi düşünceniz nedir?
Adını şu sıralar çok duyuyoruz. Denenir gibi hazır taahhütü de yok. Ki şahsi fikrim ben ve çevremdeki birçok kişi kullandık ve kullanmaya devam ediyoruz iyi gidiyor şuan.GibirNet iyi mi düşünceniz nedir?
Ayrıca unutmayın ki kullandığınız İSS sizi bir yere kadar kurtarabilir. Her şey ne yazık ki ülkemizde henüz daha rayına oturmamış altyapıda bitiyor.gibirnet ve comnet , artan internet tarifesi fiyatlarından dolayı reklamlanan berbat bir altyapı ve teknik ekibe sahip rezil bir firma. Daha önce forumda deneyiminden bahseden bir kullanıcı vardı zaten. Ben millenicom kullanıyorum ve memnunum. Bunun dışında turknet-netspeed ve tbtnet size önerebileceklerim arasında.