TÜRKİYE İNTERNET HIZI RAPORU

Selam beyler Ookla Türkiye internet raporunu yayınlamış.
1.⁠ ⁠turknet
2.⁠ ⁠turkcell
3.⁠ ⁠türksat
4.⁠ ⁠türk telekom
5.⁠ ⁠vodafone

Yıl olmuş 2026, hala paket satarken ‘24 Mbps’e kadar’ muhabbeti dönüyor ama hız testlerinde uçan değerler var millet 1000'lerden bahsediyor cidden aranızda Turknet kullanan var mı ? bendeki operatörle internetle sürünüyorum abi beni bi aydınlatır mısınız ?
şöyle söyleyeyim 50mbps tt kullanıyorum vdsl, alt yapı sorgulamada alt yapı yok gösteriyor ahahhasj

1000/1000 turknet kullanıyorum harika genclestim resmen bu kadar mı fark eder 😂😂😂🤣

tt net o kadar bilinçli diyorsun :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim gerçekten fark ediyor dimi açıkcası geçmişken iyisi olsun istiyorum
Delta force u 30 dk dan kısa bir sürede indirdim arada canım sıkılırsa oyun kütüphanemi silip yeniden yüklüyorum komple rahatça gtaV ArK vb yüksek GB li oyunlar kısa sürede rahatça iniyor 30 dk dan az

Delta force u 30 dk dan kısa bir sürede indirdim arada canım sıkılırsa oyun kütüphanemi silip yeniden yüklüyorum komple rahatça gtaV ArK vb yüksek GB li oyunlar kısa sürede rahatça iniyor 30 dk dan az
benim için çok iyi süre oyun güncellemelerinde bile 3 5 saati görüyorum ben

Millenicom un 1000 mbps tarifesini kullanıyorum her oyunu dakikalar içinde yükleyip silebilmek çok güzel bence herkeste olması gereken bişi :D
100 mbpsye geri düşemem sanırsam artık

ilk iş Turknet'e geçmek sırayla hepsini halledeceğim :) valla bizim evdekilerde mutlu olur gibi sürekli şikayet ediyorlardı donmalardan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oyunlarda falan hissedilmiyor mu ? benim şu anda kullandığım internetle 3 kişi video izlesek anında donuyor
yok dostum ping ms düşecek daha akıcı bir oyun oynuyacam bekliyorsan öyle bişey yok yani sadece daha hızlı dowland yapıyorsun o kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,233
Üyeler
192,656
Son üye
onuroksuz61
Geri