Dönüştürücüden olma ihtimali çok yüksek. Bende iş yerinde kullanıyorum dönüştürücü. Karıncalanma veya renk bozulması bende de oluyor, dokunuyorum veya...
Rekabetçi oyun çok oynamıyorsan, öncelikle kumaş pedli almanı öneririm. Deri pedler ses kasarken yalıtım için çok iyi oluyorlar ama yazın çok terleme...
Ben 8 ay önce aldım IPhone 13, şu anda pil sağlığı 99. Her gece takıyorum şarja, bazen %50 de bazen %7 de oluyor ama her halukarda takıyorum. İyileştirilmiş...
Öncelikle hayırlı olsun. AMD sistemlerde sorun yaşamazsın, İntel XMP özelliğini amd sistemlerde de aktif kullanabiliyorsun artık. Ama 7800 mhz fazla hızlı...
Wraith de güzel baskılı klavyeler falan var. Fiyatları nedir, ne değildir pek bilmiyorum ama oraya bi bak istersen. Çoğu klavye mouselerde hep wireless...
Eğer arada uzun yol yapma durumunda olacaksa, bajaj titreşim konusunda seni biraz üzebilir. Senin de belirttiğin gibi tek silindir olmasından kaynaklı. Evet...
Bu bahsettiğiniz sorun 2025 serisinde olmuyor artık, kroniğini düzelttiler. Şikayet tarihlerine bakınca da direk belli oluyor zaten. Bende de 250 nk var, 2...
Merhaba, iyi günler. Türk Telekomun fiber altyapısı var bende de. İlk başta Türknet kullanarak başladım. 3 sene civarı Türknet kullandım, birkaç ay önce...