Mr_Alpha isimli üyenin son içerikleri

1. Mr_Alpha

İphone 13 pil sağlığı

Bana kalırsa hiç normal değil. Fazla hızlı düşüyor bence. İyileştirilmiş pil şarjı açık değilse onu açık tutup dene birde istersen.
  2. Mr_Alpha

2. Mönitörde Karıncalaşma

Dönüştürücüden olma ihtimali çok yüksek. Bende iş yerinde kullanıyorum dönüştürücü. Karıncalanma veya renk bozulması bende de oluyor, dokunuyorum veya çıkarıp takıyorum düzeliyor sonra.
  3. Mr_Alpha

3000-4000 TL arası Kablosuz Oyun oynamak için kulaklık önerisi

Rekabetçi oyun çok oynamıyorsan, öncelikle kumaş pedli almanı öneririm. Deri pedler ses kasarken yalıtım için çok iyi oluyorlar ama yazın çok terleme yapıyorlar. Söylediğin fiyat bantlarına bakacak olursak kablosuz istediğin için çok fazla bir alternatifin yok açıkçası. Ama kendimde önceden...
  4. Mr_Alpha

İphone 13 pil sağlığı

Ben 8 ay önce aldım IPhone 13, şu anda pil sağlığı 99. Her gece takıyorum şarja, bazen %50 de bazen %7 de oluyor ama her halukarda takıyorum. İyileştirilmiş pil şarjını açık tutuyorum ayarlarda. Gece 12 gibi takıyorum şarja, sabah 7 de uyandığımda çıkarıyorum. Zamanlarını kendisi düzenledi artık...
  5. Mr_Alpha

İntel Uyumlu Ram AMD giriş

Öncelikle hayırlı olsun. AMD sistemlerde sorun yaşamazsın, İntel XMP özelliğini amd sistemlerde de aktif kullanabiliyorsun artık. Ama 7800 mhz fazla hızlı kalabilir AMD sistemler için. O tarafında sorun çıkarma ihtimali var yani, tam uyumlu çalışmayabilir 7800 mhz ile. Onu da çözmek kolay, BIOS...
  6. Mr_Alpha

Yardım Grili beyaz siyah karışık klavye önerisi

Wraith de güzel baskılı klavyeler falan var. Fiyatları nedir, ne değildir pek bilmiyorum ama oraya bi bak istersen. Çoğu klavye mouselerde hep wireless satılıyor zaten.
  7. Mr_Alpha

450SR/NK mı yoksa dominar d400 mü

Eğer arada uzun yol yapma durumunda olacaksa, bajaj titreşim konusunda seni biraz üzebilir. Senin de belirttiğin gibi tek silindir olmasından kaynaklı. Evet güzel motor, ağır, yola gelen bir motor ama titreşim sorunu da maalesef var. 450SR bende almayı düşünüyorum, kronik yağ soğutucu patlatma...
  8. Mr_Alpha

450SR/NK mı yoksa dominar d400 mü

Bu bahsettiğiniz sorun 2025 serisinde olmuyor artık, kroniğini düzelttiler. Şikayet tarihlerine bakınca da direk belli oluyor zaten. Bende de 250 nk var, 2 gün içinde 1300 km yol yaptım tık demedi. Ayrıca yamaha da da çok ciddi bir yatak sarma sorunu var şu anda. Daha 1000 km bile görmemiş r25...
  9. Mr_Alpha

Türk Telekom 1000mbps altyapısında Türknet mi yoksa Türktelekom mu ?

Merhaba, iyi günler. Türk Telekomun fiber altyapısı var bende de. İlk başta Türknet kullanarak başladım. 3 sene civarı Türknet kullandım, birkaç ay önce Türk Telekom 1000 mbps ye geçiş yaptım. Hız ve ping olarak vaadettiği şeyleri sağlıyor. Ama türk telekomda herhangi bir ping veya hız sorunun...
  10. Mr_Alpha

Last Of Us tarzı oyun önerisi

Tomb Raider serisi, Uncharted serisi, Call Of Duty serisi, Battlefield serisi, A Plague Tale serisi, Alan Wake. Daha başka oyunlarda vardır ama hikayesini beğendiğim, içine çeken oyunları yazdım. 1767081594 Açık haritası olan ama yan görevlerle uğraşmak istemezsen direk ana görevlere...
  11. Mr_Alpha

Yardım 2000TL civarı gamepad

Umarım gönlünce bir oyun kolu bulursun. Benim bizzat tecrübe etmediğim ama alan insanların istisnasız hep güzel olduğunu söylediği Wraith Oyun Kolu . Bi araştırmanı tavsiye ederim bu sitedeki kolları. Alan insanlar genelde hep memnunlar. Xbox ve PS oyun kolları gereksiz pahalı olmaya başladılar...
  12. Mr_Alpha

Telefon Önerisi ! ! ! !

Belki linç yiyebilirim ama yine de önerimi yapayım ben :) İlla Samsung veya Iphone lara bakmana gerek yok bence. Xiaomi 15 ultra falan çok güzel telefon bence. İşlemci yönünden çok iyi, kamera leica ile anlaşmalı çok iyi kamerası var. Şarj süreleri de çok iyi bence. İşlemcisi Snapdragon 8 Elite...
  13. Mr_Alpha

Yardım Max 2.5k bütçe kafayı sıkmayan terletmeyen rahat kulaklık önerisi

Hiç kullanmadım ama kaliteli olduğunu düşündüğüm "Razer BlackShark V2" modelleri var. O kulaklığı bi değerlendirebilirsin bence. Onun haricinde genel bilgi olarak söylemek gerekirse, isteklerini "kumaş pad" li kulaklıklar karşılar. Ben SteelSeries kullanıyorum, kulaklarım çok terler genelde...
  14. Mr_Alpha

OYUN SATIN ALMADAN ÖNCE İLK VERSİYONU ALMAK ŞART MI

RDR1 oynamadan RDR2 yi bitirdim. RDR1 i oynamasan da seni etkileyecek bir şey olmuyor. Spiderman oyunlarını da oynadım, onlarda da öncesini oynamaman sorun olmaz. Mafia için herhangi bir şey söyleyemem sadece.
  15. Mr_Alpha

Kablosuz gaming kulaklik önerisi

Çok düşük genelde fark etmiyosun. Ama var.
Geri