Evet dostum kullananların hepsi aynı şeyi söylüyor benim geçme fikrim iyice ağır basmaya başladı şu an ben de şu anki internetimde biri yan odada Instagram...
şu anda işteyim ama akşam eve gidince göndermiş olurum. sen şimdi turknet kullanıyorsun dimi kardeşim hız falanda iyi dedin illala ettim bendeki internetten...
valla şaşırdım 1000 Mbps kullanıp da 'fark hissetmiyorum' diyen herhalde ilk kişisin :)) Benim konuştuğum herkes çağ atladım falan diyordu şimdi kafam...
bu rapor işi sadece kaç mbps değilde kimin daha ping, hız ve stabil olduğu sanırım dediğin gibi yavaşlık hissetmiyorlar ama oyun kullanıcısı net hissediyor...
Ben Ağustos ayında geçtim Türknet'e. 1000'e 1000 veriyor. Hız testi yaptığımda 960 Mbps falan çıkıyor. Kayıp olarak dikkate almadığım 40 Mbps'ye para...
Tt altyapısında 1000 mbps turknet kullanıyorum. 100 mbps vdsl ve 100 mbps fiber kullanmış birisi olarak, 100 ile 1000 arasında değişen tek şey oyunları...
Eskiden o 'kayıp' miktarını alabilmek için taahhütlere imza atıp dünya para bayılıyorduk. Şimdi 1000 Mbps paketle 960'ı net görmek resmen çağ atlamak 100...
senin de belirttiğin gibi en somut fark devasa boyutlu oyun dosyalarında ortaya çıkıyor. 100 Mbps Fiber ile 1000 Mbps Fiber arasında gecikme (ms) açısından...