erdinçsarık isimli üyenin son içerikleri

1. erdinçsarık

TÜRKİYE İNTERNET HIZI RAPORU

benim için çok iyi süre oyun güncellemelerinde bile 3 5 saati görüyorum ben
  2. erdinçsarık

tt net o kadar bilinçli diyorsun :D 1774533235 Kardeşim gerçekten fark ediyor dimi açıkcası geçmişken iyisi olsun istiyorum
  3. erdinçsarık

hangi operatörü kullanıyorsun
  4. erdinçsarık

ilk iş Turknet'e geçmek sırayla hepsini halledeceğim :) valla bizim evdekilerde mutlu olur gibi sürekli şikayet ediyorlardı donmalardan 1774521149 oyunlarda falan hissedilmiyor mu ? benim şu anda kullandığım internetle 3 kişi video izlesek anında donuyor
  5. erdinçsarık

Evet dostum kullananların hepsi aynı şeyi söylüyor benim geçme fikrim iyice ağır basmaya başladı şu an ben de şu anki internetimde biri yan odada Instagram açsa ping fırlamasından oyun oynayamıyorum hızda arttı kopmalar da kesildi diyorsun 1774520122 tamam kardeşim ellerine sağlık akşama...
  6. erdinçsarık

şu anda işteyim ama akşam eve gidince göndermiş olurum. sen şimdi turknet kullanıyorsun dimi kardeşim hız falanda iyi dedin illala ettim bendeki internetten kurtulmak istiyorum.
  7. erdinçsarık

valla şaşırdım 1000 Mbps kullanıp da 'fark hissetmiyorum' diyen herhalde ilk kişisin :)) Benim konuştuğum herkes çağ atladım falan diyordu şimdi kafam karıştı ben şu anki internetimde biri arkadan Instagram'a girse ping fırlamasından yayının donmasından bıktım artık. Bufferbloat falan dedin ya...
  8. erdinçsarık

bu rapor işi sadece kaç mbps değilde kimin daha ping, hız ve stabil olduğu sanırım dediğin gibi yavaşlık hissetmiyorlar ama oyun kullanıcısı net hissediyor. 1774515253 Hocam aradaki 10 kat hız farkından haberi yok herhalde nasıl 100 ile 1000 kıyaslayabilir :)
  9. erdinçsarık

Eskiden o 'kayıp' miktarını alabilmek için taahhütlere imza atıp dünya para bayılıyorduk. Şimdi 1000 Mbps paketle 960'ı net görmek resmen çağ atlamak 100 GB'lık oyunu 15 dakikada falan indiriyorsundur.
  10. erdinçsarık

senin de belirttiğin gibi en somut fark devasa boyutlu oyun dosyalarında ortaya çıkıyor. 100 Mbps Fiber ile 1000 Mbps Fiber arasında gecikme (ms) açısından bir fark hissettin mi?
  11. erdinçsarık

Selam beyler Ookla Türkiye internet raporunu yayınlamış. 1.⁠ ⁠turknet 2.⁠ ⁠turkcell 3.⁠ ⁠türksat 4.⁠ ⁠türk telekom 5.⁠ ⁠vodafone Yıl olmuş 2026, hala paket satarken ‘24 Mbps’e kadar’ muhabbeti dönüyor ama hız testlerinde uçan değerler var millet 1000'lerden bahsediyor cidden aranızda Turknet...
  12. erdinçsarık

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

kardeşim genel sormuşum cevap vermek isteyen anlatmak isteyen zaten bana yazar istemeyende yazmaz sende biraz önce bana da bul demişsin sende araştırıp bul mu diyelim sana şahsından yardım istemedim
  13. erdinçsarık

tabii ki kardeşim zor değil ben kullanıcı alıcı yorumu okumak istediğim için yazdım
  14. erdinçsarık

Video indirme programı önerisi

son dönemde bazı bölgelere kısıtlama getirilmiş galiba yt-dlp bir bak çalışır durumda gibi duruyor burasıda yardımcı olabilir
  15. erdinçsarık

inceleme fırsatım olmadı ürünü detaylı anlatabilir misiniz
Geri