erdinçsarık isimli üyenin son içerikleri

1. erdinçsarık

İnce Hesap'tan AOC Monitör Aldım James Donkey Geldi

eski amazon olsa sizde kalsın derdi inş öyle derler
  2. erdinçsarık

Yemeksepeti Premium Özelliği.

İlk ay ücretsiz ben ödemedim çıkmayıda düşünmedim mantıklı geldiği için sonraki aylar da 150 tlmiş
  3. erdinçsarık

Aynen sürekli sipariş verenler için getirme ücreti aylık ciddi miktarı buluyor böyle olunca 150 tl mi ne ödüyormuşsun
  4. erdinçsarık

Az önce fark ettim bu Yemeksepeti Y Pro diye bir abonelik çıkarmış ilk ay için 0 TL yazıyor sonrasında 150 tl verip getirme ücreti falan ödemesi yapmıyormuşsun üye oldum üzerine bir de kod verdi girdim 200 TL daha düştü haftalık seçili restoranlarda da 300 TL indirim muhabbeti varmış Hepsi üst...
  5. erdinçsarık

🔥İndirim AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz QHD QD-OLED Monitör 19.999₺

Kullanıyorum memnunum alınır
  6. erdinçsarık

Hiç Arkdasaım Yok Tek Basıma Oyunyorum?

Seni çok iyi anlıyorum kardeşim ama pc başında arkadaş bulamazsın online oyunlarda da oyun arkadaşı bulursun o da ne derece olur bilemedim
  7. erdinçsarık

TÜRKİYE İNTERNET HIZI RAPORU

benim için çok iyi süre oyun güncellemelerinde bile 3 5 saati görüyorum ben
  8. erdinçsarık

tt net o kadar bilinçli diyorsun :D 1774533235 Kardeşim gerçekten fark ediyor dimi açıkcası geçmişken iyisi olsun istiyorum
  9. erdinçsarık

hangi operatörü kullanıyorsun
  10. erdinçsarık

ilk iş Turknet'e geçmek sırayla hepsini halledeceğim :) valla bizim evdekilerde mutlu olur gibi sürekli şikayet ediyorlardı donmalardan 1774521149 oyunlarda falan hissedilmiyor mu ? benim şu anda kullandığım internetle 3 kişi video izlesek anında donuyor
  11. erdinçsarık

Evet dostum kullananların hepsi aynı şeyi söylüyor benim geçme fikrim iyice ağır basmaya başladı şu an ben de şu anki internetimde biri yan odada Instagram açsa ping fırlamasından oyun oynayamıyorum hızda arttı kopmalar da kesildi diyorsun 1774520122 tamam kardeşim ellerine sağlık akşama...
  12. erdinçsarık

şu anda işteyim ama akşam eve gidince göndermiş olurum. sen şimdi turknet kullanıyorsun dimi kardeşim hız falanda iyi dedin illala ettim bendeki internetten kurtulmak istiyorum.
  13. erdinçsarık

valla şaşırdım 1000 Mbps kullanıp da 'fark hissetmiyorum' diyen herhalde ilk kişisin :)) Benim konuştuğum herkes çağ atladım falan diyordu şimdi kafam karıştı ben şu anki internetimde biri arkadan Instagram'a girse ping fırlamasından yayının donmasından bıktım artık. Bufferbloat falan dedin ya...
  14. erdinçsarık

bu rapor işi sadece kaç mbps değilde kimin daha ping, hız ve stabil olduğu sanırım dediğin gibi yavaşlık hissetmiyorlar ama oyun kullanıcısı net hissediyor. 1774515253 Hocam aradaki 10 kat hız farkından haberi yok herhalde nasıl 100 ile 1000 kıyaslayabilir :)
  15. erdinçsarık

Eskiden o 'kayıp' miktarını alabilmek için taahhütlere imza atıp dünya para bayılıyorduk. Şimdi 1000 Mbps paketle 960'ı net görmek resmen çağ atlamak 100 GB'lık oyunu 15 dakikada falan indiriyorsundur.
Geri