Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ HyperX cloud alpha az ses geliyor

sorun kulaklıkta değilmiş bendeymiş. Kablosunu tam takamamışım o yüzden yarım yamalak ses geliyormuş. Kulaklık efsane ötesi gram cızırtı falan yok çok net veriyor sesi.
  2. S

Çözüldü✓ HyperX cloud alpha az ses geliyor

Asus prime h610m-K D4 anakartım var. Kasanın ön tarafına da bağlasam aynı, anakarta bağlasam da aynı derecede düşük ses alıyorum kulaklıktan. Hoparlörden daha çok ses çıkıyordu resmen. İlk kulaklığım olduğu için mi böyle, ben mi alışamadım yoksa bilmiyorum ama, ses kartı alsam düzelir mi? Bir...
  3. S

Özelleştirerek bu sistemi aldım sizce iyi yapmış mıyım?

Ya inan bana nakitim olsa 3060Ti'lı bi sistem alacaktım ama işte kısmet. 10 yıl aradan sonra ilk defa bilgisayar aldım buna da şükür
  4. S

Özelleştirerek bu sistemi aldım sizce iyi yapmış mıyım?

https://www.gaming.gen.tr/urun/247164/gaming-12100f-intel-i3-12100f-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ işlemciyi i5-12400f ssd'yi de 980 pro yapıp 6 taksitle 16.892 TL'ye aldım ama sizce iyi mi yapmışım yoksa kötü mü yapmışım
  5. S

15-19k arası sistem önerisi

Bence alınabilir. Sinerji'ye de bir bak istersen orada da vardı 3060ti sistem
  6. S

🔥İndirim Intel ARC A750 8GB 5.683₺ ve A770 16GB 7108₺ 🔥

İntel ilerleyen yıllarda feci şeyler yapacak gibi duruyor ama hayırlısı bakalım.
  7. S

RAZER Blackshark V2 Usb Enhancer 7.1 Surround Gaming

1500'e hyperx cloud alpha aldım 5 gün önce hala açmadım ama iyi mi yaptım anlamadım. Fiyatına değer mi sizce arkadaşlar?
  8. S

Öneri Asus rog strix xg249cm

Laptopum var 10 yıllık, ona bağlasam sorun olur mu? 270hz kaldıramaz çünkü birde çökmesin pc
  9. S

Hocam ben de almıştım pazar günü ama henüz daha açmadım. Muhtemelen 1-2 ay da açamam kasa olmadığı için. Kablo işini vs. ne yaptınız? Gaming gen tr mağazasından aldım, umarım defolu mal satmamışlardır bana iade hakkı da dolacak çünkü..
  10. S

Çözüldü✓ DA veya diğer youtube kanalları 1 ayda ortalama ne kadar sistem çıkartıyor?

RTX 3060 / Ti bir sistem beklediğim için merak ediyorum da diğer kanallar ne kadar süre de bir sistem çıkartıyor? Ona göre bekleyecem yoksa 14.500 lük rtx 3060 sistemi almak istiyorum da.
  11. S

🔥 Donanım Arşivi F/P sistem yayında! 🔥

Nvidia bekliyordum hayal kırıklığı oldu benim için ya. AMD ekran kartına hiç güvenim yok. Bi kere alıp daha PC almayacağım birde. Nvidia özelleştirmesi var mı acaba
  12. S

HIZLI VE ÖFKELİ 10 GELİYOR!

Jason var hoobs yok. Onun yerine paul walker olacak umarım cgi ile .)
  13. S

Hocam yarın almaya gidecem ama fiyatına değer mi sizce?
  14. S

DA YENİ SISTEM VALO 585 FPS

Kart 3070 değilmiş o kesinleşti. O zaman 3060ti herhalde veya amd..
  15. S

gitmez değil mi hocam.d Nvidia olsun 15K'yı geçmesinde ne oluyorsa olsun valla
  16. S

Yoksa tahminim tutacak mı la acaba , rtx 3070+i3-12100f 14.999TL demiştim. Umarım tutar .)
  17. S

nvlddmkm görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu.

Tamamdır. Minidump dosyalarını microsoft ile paylaşırsanız, çözüm önerilerini size sunacaklardır. Ben anlamadığım için bişey diyemiyorum.
  18. S

nvlddmkm görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu.

Hocam hatanın tam adı nlddmkm.sys değil mi ? Farklı versiyonları var çünkü
  19. S

Dostum Technopat'ta falan bu konuyla alakalı konular var. Benim konuma da rastlayabilirsin çünkü ben de aynı hatayı alıyordum. Oradan bi arkadaş neredeyse tüm yöntemleri denettirmişti.
Top Bottom