Neler Yeni

Öneri Asus rog strix xg249cm

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
emir yapar
Aynen kanka bende çok baktım. Temiz ikinci el bulamadım. Birde bazı monitörlerin yanları atmıştı rengi solmuştu. Yapı kalitesi tuf olduğu bi tık zayıf geldi. Bilmiyorum kullanım ile alakalı olabilir. Rog olduğu için ve daha yeni teknoloji olduğu için aldım. Bakalım umarım pişman olmayız.
Ben de incelemeleri çıktıktan sonra almayı düşünüyorum da bakalım.

Hasekimam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Muhammet Çelik
Arkadaşlar elmb sync la gsync teknolojisi yazıyor. Gerçek Nvidia g sync teknolojisi mi bu memnunmusunuz

Shockwawe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Batu Umar
monitör güzel ben çok beğendim tek olumsuz yeri kablo işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

panel kalitesi çok güzel ben çok beğendim ölü pixel ghosting vs de çıkmadı gayet güzel
Hocam ben de almıştım pazar günü ama henüz daha açmadım. Muhtemelen 1-2 ay da açamam kasa olmadığı için. Kablo işini vs. ne yaptınız? Gaming gen tr mağazasından aldım, umarım defolu mal satmamışlardır bana iade hakkı da dolacak çünkü..

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Emre
Hocam ben de almıştım pazar günü ama henüz daha açmadım. Muhtemelen 1-2 ay da açamam kasa olmadığı için. Kablo işini vs. ne yaptınız? Gaming gen tr mağazasından aldım, umarım defolu mal satmamışlardır bana iade hakkı da dolacak çünkü..
kablo işi çözülmedi sözde çıkmıyormuş defolu mal gelmedi bana kasa olmasa bile eş dost vs biyerde dene bence.

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO
Kesinlikle bir kontrol et 4 tane asusun 280hz olan monitöründen aldım hepsinde ölü piksel çıktı. şimdide stok kalmadı onu bekliyorum bende..

Shockwawe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Batu Umar
kablo işi çözülmedi sözde çıkmıyormuş defolu mal gelmedi bana kasa olmasa bile eş dost vs biyerde dene bence.
Kesinlikle bir kontrol et 4 tane asusun 280hz olan monitöründen aldım hepsinde ölü piksel çıktı. şimdide stok kalmadı onu bekliyorum bende..
Laptopum var 10 yıllık, ona bağlasam sorun olur mu? 270hz kaldıramaz çünkü birde çökmesin pc

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Selçuk Arıkan
Beyler monitör geldi iyi hoş ölü pixel veya ghosting sorunu görmedim şimdilik fakat 270 hz monitör satıp içine usb typ c hdmi ve usb 3.0 kablosu koylarken 270 hz monitör e neden DP kablosu koyamazsın eyyy asus bu nasıl bir pazarlama.
Aynı monitörü bende aldm 270 hz yapınca monitörü ilk açtığında çizgiler gelip sonra ekran gidiyor desteklemeyen bir şey var inceleme videosu dediğin gibi tr de yok bende kendim çekip youtube ye yükledim en azından belki birilerinin işine yarar diye ve videoda da içinden dp kablosu çıkmadığını ve 270 hz için dp kablosu gerekli olduğunu üstüne basa basa da söyledim en azından monitörün marka modelini yazınca artık üstlerde o videoyu görebilirsiniz

Top Bottom