Arama sonuçları: *

1. Nazenara Kasuga

Epic Games'te Sifu Bedava

https://store.epicgames.com/tr/p/sifu--deluxe-edition-upgrade Bide deluxe sürüm upgrade 10 TL olmuş isteyende bunu alabilir. Normal sürüm ile farklarını da atayım hemen: Sifu Deluxe Edition Upgrade Bundle Deluxe Edition Upgrade Bundle içerikleri: Kung Fu kültürünü ve yaşam tarzını anımsatan...
  2. Nazenara Kasuga

❌İndirim Bitti! Nothing Phone 1 8 GB 256 GB 12.499 TL (Nothing Türkiye Garantili)

Getir'in uygulamasından alırsanız 300 TL lik tık hızında kuponu da alabiliyorsunuz.Fiyat 12.499 TL ye geliyor.
  3. Nazenara Kasuga

Hayatım bitti ekran kartı kırıldı

:unsure::unsure::unsure::unsure:
  4. Nazenara Kasuga

GTA 5 374TL ALINIR MI?

Rockstar Games'in kendi sitesinde 'GTA 5' 275 TL alacaksan oradan al. https://store.rockstargames.com/game/buy-gta-v?_gl=1*lwaflj*_ga*NTA4MTQzMjAwLjE3MzQ0NjU3NTc.*_ga_PJQ2JYZDQC*MTczNDQ2NTc1Ni4xLjEuMTczNDQ2NTc2OS4wLjAuMA..
  5. Nazenara Kasuga

Çözüldü✓ Gtx 750 ti li sisteme 350w psu yeter mi?

Yeter.Arkadaşımın aynı özelliklere sahip pcsi vardı 350w ile sorun yaşamadı.
  6. Nazenara Kasuga

Samsung m34 alınır mı? ?

O fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan birisi (öğrenci indirimine de giriyor).Amazon'da peşin fiyatına 3 taksitte oluyordu arkadaşıma aldırdım kendisi memnun. Eksilerinden biri stereo hoparlör bulundurmaması.
  7. Nazenara Kasuga

Samsung A35 Alınır Mı? Daha İyi Alternatifleri Var Mıdır?

Onlar zamanında ne tuttuydu ailemdekiler çok kullandı. J7 den buna geçince gençleşiceksin (yaşandı). :D Şöyle bir fotoğraf örneği atayım.
  8. Nazenara Kasuga

Şuan yok ama One UI 6.1 sürümü ile geleceğini söylüyorlar. Şuan telefon 6.1 sürümünde.Fotoğraflarda basit kırpmaları nesne silmeleri flan kendi yapabiliyor.Sen bana soru sor diye söyledim zaten kullandığımı gayet normal sorman sürekli telefon alınmıyor sonuçta. :D...
  9. Nazenara Kasuga

Ben OPPO A52 den geçiş yaptım kamerası bu fiyata göre gerçekten iyi. Dxomark sıralamasına da bakarak almıştım pişman etmedi tatmin oldum .Ama emin olmanız için teknoloji mağazasına gidip test etmenizi öneririm.
  10. Nazenara Kasuga

Samsung dex modunu Note ve S te var diye biliyorum yanii baktım A35'te yok maalesef.(bide A90 da varmış)
  11. Nazenara Kasuga

O fiyat bandlarında dediğiniz gibi güncel bir cihaz istiyorsanız A35 mantıklı bir seçim kendim de kullanıyorum memnunum.Herhangi bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.
  12. Nazenara Kasuga

Hyperx Cloud 2 ve 3 arasındaki ihtilaf

Cloud 2 ve 3 te kendisinden gürültü engellemede var klavye sesini vereceğini pek zannetmiyorum .Anakartın güncel güzel bir anakartmış zaten bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
  13. Nazenara Kasuga

Sana şöyle diyeyim anakartın güncel ve kaliteliyse bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Cloud 2 yi hem ses kartlı hem de ses kartsız kullanıyorum mikrofonu bana göre ses kartsız daha güzel geliyor . Cloud 3 te ise ses kartında olmayan şeyler direk kulaklığın yanlarında arkasında. Mikrofonu...
  14. Nazenara Kasuga

Birisi eski diğeri de yeni. Almışken aralarında 200 TL olduğu için cloud 3 alırdım. Sadece mikrofon olarak Cloud 3'ün daha iyi diye biliyorum (cloud 2 kullanıyorum herhangi sorun varsa sorabilirsin.)
  15. Nazenara Kasuga

🔥İndirim Mad Parfüm 2.Üründe %50 İndirim🔥

Tavsiyem mağazanın olan yerlere gidip denemeniz çünkü hep 2. üründe %50 var. Koku kişisel zevklere bağlı olduğu için kesin bir şey demek zor. Ben L106 kullanıyorum memnunum.
  16. Nazenara Kasuga

Vatan bilgisayar bayi

Gittiğinde çalışanlara söylüyorsun parçası yoksa alacaksan getirtiyorlar internettekiyle aynı fiyata alabiliyorsun (tabi webe özel sistem değilse)
  17. Nazenara Kasuga

Stardew Valley Korsan Oyun ile orjinal oyun birlikte online oynayabilir mi

Yok hamachiden değil direk oyunun dosyasına bir mod kuruyorduk öyleydi arkadaşım yaptığından ve oynadığımızdan biliyorum.Bilgisayar uyumluysa xbox olabilir ama değilse o versiyonu almanız gerekebilir.Xbox uygulamasında giriş yapın hesabınızla varsa direk oradan görebilirsiniz.
  18. Nazenara Kasuga

Stardew Valley Korsan Oyun ile orjinal oyun birlikte online oynayabilir mi

Oynanıyor.Sadece bir kaç mod kurmak lazım modları unuttum.
  19. Nazenara Kasuga

2500 tl kulaklık önerisi

Hayırlı olsun güle güle kullanın :)
  20. Nazenara Kasuga

2500 tl kulaklık önerisi

100 TL fazla verebilirsen Cloud 3 öneririm: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-cloud-iii-red-headset-727a9aa-kablolu-kulak-ustu-kulaklik-siyah-kirmizi-1231539.html Ptt'de var ama güvenemiyorum ben...
Top Bottom