2500 Tl Klavye Önerisi

Jony Case

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,381
Arkadaşlar bu paraya en iyi kalitedeki klavyeyi arıyorum %100 olması gerekiyor yani kısa olmamalı mekanik olup olmaması da önemli değil.

Razer Ornata v3
Monster Pusat K3 Pro buldum

RGB takıntın yoksa Logitech G413 SE'yi öneririm. Bende araştırmıştım o fiyat aralığında. Bunu mantıklı buldum ve aldım. Çok iyi switchleri falan çok sessiz.

RGB takıntın yoksa Logitech G413 SE'yi öneririm. Bende araştırmıştım o fiyat aralığında. Bunu mantıklı buldum ve aldım. Çok iyi switchleri falan çok sessiz.
Hocam performansı nasıl ne kadardır kullanıyorsun kalite ne seviye de çünkü benim mevcut klavye de bazı tuşlar algılamıyor artık

Switch kalitesi çok iyi bu baya hoşuma gitti daha yeni kullanmaya başladım. herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Amazon sattığı içinde rahatlıkla aldım.
Kalitesi için diyebileceğim yani Gamepower ve HP kullandım çok daha iyi geldi onlara göre.

Switch kalitesi çok iyi bu baya hoşuma gitti daha yeni kullanmaya başladım. herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Amazon sattığı içinde rahatlıkla aldım.
Kalitesi için diyebileceğim yani Gamepower ve HP kullandım çok daha iyi geldi onlara göre.
Hocam amacım zaten artık performanstan öncelikle kalite rgb de göz ardı edilebilir dikkate alıcam önerinizi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri